سیدمهدی آخشیک در گفت وگو با ایسنا، ضمن اشاره به جلسه هفته گذشته سردار سیلواری، مسئول اجرایی دانشنامه دفاع مقدس استان همدان با فرماندار ویژه ملایر و برخی دیگر از اهالی فرهنگ شهرستان، اظهار کرد: استفاده از تمام توان و ظرفیت شهرستان برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس ملایر و در اولویت قرار گرفتن این کار از مصوبات این جلسه بود و مقرر شد از توان و ظرفیت محققان، مولفان، پیشکسوتان جبهه و جنگ، ارگانها و نهادهای مختلف جهت تدوین این دانشنامه استفاده شود.
وی از برگزاری جلسه هماهنگی کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس در همین راستا خبر داد و افزود: در این جلسه که با حضور دکتر احسان ترکاشوند، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه ملایر و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تشکیل شد، برنامه ریزی پیرامون چگونگی تدوین دانشنامه دفاع مقدس شهرستان ملایر صورت گرفت.
آخشیک خاطرنشان کرد: ما برای تدوین این دانشنامه به مساعدت و همراهی دانشگاه ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه علمیه خواهران ملایر، حوزه علمیه سامن، حمایت بسیج و استفاده از امکانات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتابخانه های عمومی شهرستان و اداره تبلیغات اسلامی به منظور دعوت از پژوهشگران برتر و نیز گردآوری اسناد و مطالب کتاب هستیم.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان ملایر تصریح کرد: برگزاری کارگاه آموزشی با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همدان برای تدوین این اثر فاخر و تألیف کتب دیگری در ارتباط با این موضوع با استفاده از ظرفیت و پتانسیل رزمندگان و ایثارگران شهرستان، از دیگر مصوبات این جلسه بود.
آخشیک با بیان اینکه معادل اعتبار استان همدان برای دانشنامه دفاع مقدس ملایر اعتبار در نظر گرفته شده است، مطرح کرد: از ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شده توسط فرماندار ویژه ملایر برای تهیه و تدوین این دانشنامه، در مرحله نخست ۶۰ میلیون تومان از این مبلغ تخصیص یافته است.
وی در پایان یادآور شد: سال گذشته ۱۰ عنوان کتاب در زمینه دفاع مقدس در شهرستان ملایر رونمایی شد و پنج عنوان دیگر نیز با موضوع دفاع مقدس و شهدا آماده رونمایی است.
انتهای پیام
نظرات