• یکشنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۲:۰۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1400012816342
  • خبرنگار : 71531

نانوایی‌ها در صدر اخطارهای کرونایی/وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور

نانوایی‌ها در صدر اخطارهای کرونایی/وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور
عکس خبر آرشیوی است.

روزگار مرگ های چندصدتایی کرونا دوباره از سر گرفته شده و هر روز هزاران خانواده را داغدار می کند. در این میان اما، رعایت پروتکل های بهداشتی به فراموشی سپرده شده است...

به گزارش ایسنا،  وضعیت کرونا در کشور بحرانی شده، هر روز بیش از ۳۰۰ نفر از هموطنان‌مان به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ جان‌ می‌دهند و دیگر توانی برای به دوش کشیدن بار سنگین طغیان پاندمی برای کادر بهداشت و درمان نمانده است.

میزان رعایت پروتکل ها راضی کننده نیست

 این در حالی است که در روزگار مرگ های چند صدتایی کرونا، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به گفته وزارت بهداشتی‌ها به  ۵۸.۵ درصد رسیده که هر چند  نسبت به دو هفته قبل بهتر شده اما هنوز راضی کننده نیست.

در نقشه زیر می توانید میزان رعایت پروتکل های بهداشتی را در نقاط مختلف کشور مشاهده کنید. همانطور که در تصویر می بینید میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در مناطق سفید رنگ شامل یزد، سمنان، تهران و زنجان بین ۶۶ تا ۷۶ درصد است. میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در مناطق زرد رنگ بین ۵۶ تا ۶۵، در مناطق نارنجی رنگ بین ۳۳ تا ۵۵ و در مناطق قرمز رنگ بین ۲۸ تا ۳۲ درصد است که کمترین میزان رعایت را نشان می دهد.

در عین حال بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز ورزشی تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۶۵.۶۷ درصد بوده است.

همچنین میانگین رعایت پروتکل های بهداشتی در تالارهای پذیرایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کشور ۷۰.۷۲ درصد بوده است.

میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان های کشور  نیز در این مدت، ۶۰.۴۱ دصد بوده است.

میزان استفاده از ماسک در کشور

در عین حال میانگین موارد استفاده از ماسک در اماکن عمومی استان‌های کشور ۶۰.۰۲ درصد بوده است.

میانگین موارد رعایت پروتکل فاصله گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور نیز طی این مدت  ۵۸.۵۸ درصد بوده است.

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ  ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مراکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۲۸۹۲۰۵ مورد بازرسی انجام شده است.

همچنین تعداد ۳۸۹۰۸ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۴۴۱۶ از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

بیشترین اخطار بهداشتی به نانوایی ها

باید توجه کرد که به ترتیب نانوایی‌ها، رستوران‌ها و پاساژها رتبه‌های اول تا سوم دریافت اخطار و معرفی به مراجع قضایی را در میان اماکن عمومی از تاریخ ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه به خود اختصاص داده‌اند و بعد از آن فروشگاه‌های زنجیره‌ای، ادارات و سازمان‌ها، بانک‌ها، تالارهای پذیرایی، مراکز ورزشی، مطب‌ها و مراکز پیشخوان و پلیس+۱۰ قرار دارند.

در حوزه صنایع نیز به ترتیب کارگاه‌ها و صنایع کوچک، صنایع تولید، نفت، گاز و انرژی و سایر، کشاورزی، دامپروری و معادن، صنایع ساخت و ساز و مراکز شماره‌گذاری و معاینه فنی بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی را طی مدت ۱۸ تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ دریافت کرده‌اند.

به هر حال باید توجه کرد که تاکنون کارشناسان حوزه سلامت، دو راه قطعی پیشگیری از ابتلا به کرونا را واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام کرده‌اند. بر این اساس لازم است تا زمان رسیدن به واکسیناسیون مناسب در سطح جامعه، برای نجات جان خودمان، اطرافیانمان و هموطنان‌مان همدلانه در راستای رعایت بالای پروتکل‌های بهداشتی اقدام کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha