• جمعه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400012010098
  • خبرنگار : 71460

یوویچ: بازیکن رئال مادرید هستم و در پایان فصل باید به آنجا برگردم

یوویچ: بازیکن رئال مادرید هستم و در پایان فصل باید به آنجا برگردم

مهاجم صربستانی اینتراخت فرانکفورت اعلام کرد در پایان فصل به رئال مادرید باز خواهد گشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیلد، لوکا یوویچ در تابستان ۲۰۱۹ با ۶۰ میلیون یورو از فرانکفورت به رئال مادرید پیوست  و در یک فصل و نیم حضورش با پیراهن رئال تنها دو گل به ثمر رساند و همین باعث شد تا زیدان با جدایی قرضی او در زمستان و بازگشت به فرانکفورت موافقت کند.

این بازیکن در اینتراخت فرانکفورت به ستاره تبدیل شده است و دوباره همان مهاجم گلزن قبل شده است.

مهاجم ۲۳ ساله صربستانی گفت:  من این باشگاه را دوست دارم  و دوست دارم مدت ها در تیم بازی کنم. بیش از هر چی خوشحالم که اینتراخت توانسته است نتایج خوبی کسب کند و امیدوار به کسب سهمیه لیگ قهرمانان باشد. می دانستم تیم چنین قابلیتی دارد و به همین خاطر تصمیم به حضور دوباره در فرانکفورت گرفتم.

فرانکفورت با ۵۰ امتیاز در بوندس لیگا ، در حال حاضر شانس زیادی برای صعود به لیگ قهرمانان اروپا برای اولین بار در تاریخ باشگاه دارد. رقبایی مانند بوروسیا دورتموند و بایر لورکوزن در حال حاضر هفت امتیاز عقب تر از اینتراخت هستند.

یوویچ در پایان گفت: برای من اینتراخت از هر نظر یک باشگاه خاص است. اما همه می دانند که من رسما بازیکن رئال مادرید هستم که در پایان فصل باید به مادرید برگردم. با این حال نمی دانم در آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha