• سه‌شنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400011707830
  • خبرنگار : 50176

نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

استفاده از ظرفیت خیران برای تکمیل باغ‌موزه دفاع مقدس/ تمامی دستگاه‌ها پای کار باشند

استفاده از ظرفیت خیران برای تکمیل باغ‌موزه دفاع مقدس/ تمامی دستگاه‌ها پای کار باشند

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت خیران و نیکوکاران برای تکمیل باغ‌موزه دفاع مقدس، گفت: تمام سازمان‌های دولتی و غیردولتی باید امکانات خود را جهت تکمیل باغ‌موزه دفاع مقدس استان به کار بگیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی در حاشیه بازدید از روند تکمیل پروژه مجموعه فرهنگی موزه دفاع مقدس لرستان که امروز ۱۷ فروردین‌ماه صورت گرفت، با اشاره به آیه ۱۷۰ سوره آل‌عمران «وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم أَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَلا هُم یَحزَنونَ»، اظهار کرد: تکمیل باغ موزه دفاع مقدس لرستان در حقیقت ترجمه‌ای از آیه قرآن است که طبق آیه، شهدا با ما سخن می‌گویند.

وی تصریح کرد: با راه‌اندازی یادمان شهدا باید تلاش کنیم رزم و ایثار رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس را به نسل‌های آینده منتقل کنیم که از حرکت در مسیر و آرمان‌هایی که دارند نترسند و از گذشته پشیمان نشوند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان عنوان کرد: باغ موزه دفاع مقدس گنجینه‌ای است که رشادت‌ها، دلاورمردی‌ها و ایثار زن، مرد، پیر و جوان مردم استان لرستان را در قالب هنر منتقل می‌کند. بر همین اساس هر خدمتی جهت ساخت این باغ موزه انجام شده گام برداشتن در مسیر شهدا است.

شاهرخی بیان کرد: باید سعی کنیم با زبان هنر و نرم‌افزارهای پیشرفته و تهیه محتواهای خوب باغ موزه دفاع مقدس را به یک باغ موزه دفاع مقدس ممتاز تبدیل کنیم در همین راستا تمام سازمان‌های دولتی و غیردولتی باید جهت تکمیل باغ موزه دفاع مقدس استان امکانات خود را به کار بگیرند و همچنین از ظرفیت خیران و نیکوکاران جهت تکمیل این پروژه مهم استفاده شود.

وی اضافه کرد: لرستان با تقدیم ۶۳۰۰ این شایستگی را دارد که زیباترین جلوه ماندگار دفاع مقدس را داشته باشد، بر همین اساس باید از تمامی امکانات و ماشین‌آلات سازمان‌ها جهت فراهم کردن راه دسترسی و زیبایی‌های ظاهری باغ موزه دفاع مقدس استفاده کنند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان اضافه کرد: اگر بتوانیم پیام شهدا را به نسل جوان منتقل کنیم امید همواره در دل این نسل زنده است، زیرا هشت سال دفاع مقدس خودکفایی و معنی واقعی ما می‌توانیم را به ما یاد داد و گرنه چرا که از لحاظ امکانات نظامی و نیروی انسانی در برابر دشمن بسیار ضعیف و قابل مقایسه نبودیم، ولی توانستیم این هشت سال را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

شاهرخی ادامه داد: در استان فرماندهان و رزمندگانی داریم که گنجینه‌ای از خاطرات دفاع مقدس در سینه دارند بنابراین باید تلاش کنیم خاطرات و تجربیات آنها را جمع‌آوری و در باغ موزه دفاع مقدس ثبت و ضبط کنیم و به نسل‌های آینده انتقال دهیم.

وی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی و جوانان انقلابی، افزود: خوشبختانه گروه‌های جهادی و جوانان انقلاب در استان در همه عرصه‌های بهداشت، عمرانی، اقتصادی و فرهنگی  فعالیت دارند بر همین اساس باید پای گروه‌های جهادی و جوانان انقلابی را به باغ موزه دفاع مقدس باز کنیم که با اجرای برنامه‌های فرهنگی مردم را جذب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha