مجتبی ورمقانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای وظایف محوله سازمان دامپزشکی کشور در تامین و تضمین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی و پاسخ به مطالبات بهداشتی شهروندان کردستانی، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دام و طیور ویژه نوروز از تاریخ ۲۴ اسفند ۹۹ لغایت ۱۳فروردین ۱۴۰۰در استان کردستان اجرا شد.
ورمقانی ادامه داد: در این طرح علاوه بر نظارت مداوم و مستمر بازرسان دامپزشکی کردستان بر مراکز عرضه، اکیپ های نظارتی دامپزشکی در کلیه کشتارگاه های استان اعم از دام و طیور از ابتدا تا انتهای کشتار حضور داشته و علاوه بر نظارت بر اجرای شیوه نامه تولید و عرضه گوشت مرغ بر وضعیت بهداشتی کشتارگاه ها، مجوزهای حمل مرغ زنده، مراحل مختلف کشتار و بارگیری، مجوزهای حمل لاشه و وضعیت ماشین های حمل نظارت داشته و اقدامات لازم مستند سازی شده است. مدیر کل دامپزشکی کردستان اعلام کرد در کشتارگاه های دام استان همکاران دامپزشکی بخش دولتی بصورت تمام وقت حضور دارند و در کشتارگاه های طیور استان علاوه بر حضور تمام وقت مسئولین فنی بهداشتی، در دو ماه اخیر و بر اساس اجرای طرح شیوه نامه نظارتی گوشت مرغ، اکیپ های دامپزشکی بصورت تمام وقت مستقر شدند.
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان افزود در مدت زمان اجرای طرح تشدید مقدار ۴۱ هزار و ۴۰۱ کیلو گرم فرآورده غیر قابل مصرف در کشتارگاهرهای دام و طیور استان تحت نظارت دامپزشکی شناسایی، ضبط و با معدوم سازی از چرخه مصرف خارج گردید.
انتهای پیام
نظرات