تمامی ۱۵ نماینده فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری مسئول تعامل بیشتر این فدراسیون با انجمنهای منطقه خودشان هستند به نحوی که همه از فرصتهای برابر آموزشی و صنفی بهره ببرند.
نمایندگان منطقهای، نقش سازنده و بعضاً تعیینکنندهای در ایجاد فرصت برای رشد انجمنهای ملی در منطقه تحت پوشش خود دارند که یکی از مهمترین نقشهای این نمایندگان، پیگیری امور انجمنهای عضو فدراسیون جهانی در هر کشور برای آموزش راهنمایان گردشگری است و این مهم به واسطه تعامل با کمیته آموزش فدراسیون جهانی راهنمایان اتفاق میافتد.
رسالت فدراسیون جهانی راهنمایان، آموزش حرفهای راهنمایان به صورت علمی و عملی است و ترویج اخلاق حرفهای نیز همواره جزو آموزشهای این فدراسیون است. البته ترویج فرهنگ استفاده از راهنمای گردشگری مجاز، هدف غایی برای هر انجمن صنفی و اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری در جهان است زیرا که راهنمایان گردشگری به عنوان مفسران فرهنگی و سفیران صلح تلقی میشوند.
از دیگر وظایف این نمایندگان، ترغیب کشورهای غیرعضو به تشکیل انجمن و عضوشدن در فدراسیون جهانی راهنمایان است. خاصیت غیرانتفاعی و غیرسیاسی بودن سمنها موجب توسعه فرهنگی کشورها در منطقه و نهایتاً در بدنه فدراسیون جهانی راهنمایان میشود و این رویکرد در وزارت گردشگری ایران و بقیه کشورها نیز وجود دارد که فعالیتهای صنفی بخصوص در سطح سمنها منسجم و پویا باشد چون توده مردم در این امر دخیل هستند.
«حسین دهقان منشادی» عضو تیم مذاکره کننده ایران در پراگ و بعداً برگزار کننده کنوانسیون جهانی راهنمایان گردشگری(۱۳۹۳-۱۳۹۵)در ایران بود. به همین جهت و به واسطه فعالیتهای آموزشی به عنوان مربی ملی فدراسیون جهانی راهنمایان در سطح بین المللی شناخت کافی از وی جهت تایید شدن در این سمت صنفی و داوطلبانه وجود داشت. وی هم اکنون نیز به عنوان مسئول کمیته گردشگری خوراک و نماینده اطلس خوراک ایران در یزد مشغول به فعالیت است.
انتهای پیام
نظرات