• شنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400010702573
  • خبرنگار : 50204

استاندار: مرغ به اندازه کافی در استان مرکزی توزیع شده است

استاندار: مرغ به اندازه کافی در استان مرکزی توزیع شده است

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: امروز مرغ به اندازه کافی در سطح استان توزیع شده به طوری که تنها در مرکز استان ۷۰ تن و در سایر شهرستان های استان بیش از ۱۰۰ تن مرغ توزیع شده و تا زمانی که بازار به عرضه و تعادل در مصرف نرسیده همچنان این سهمیه بندی را حفظ خواهیم کرد و امیدواریم تا ۱۰ روز آینده شرایط نرمال شود.

سیدعلی آقازاده روز شنبه هفتم اسفند در ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار کرد: ستاد تنظیم بازار استان در یکسال گذشته وظایف خود را خوب انجام داده و در مقایسه با سایر استان‌ها در زمینه اشراف بر بازار مصرف داخلی و سایر موارد مرتبط با این زمینه جزو استان‌های خوب است.

وی افزود: در چهار یا پنج روز اخیر با توجه به التهاب مرغ در کشور به دلایل مختلف که دولتی ها نیز در دامن زدن به آن دخیل بودند، نوساناتی ایجاد شد اما امروز در استان مرکزی برای تامین و عرضه مرغ در استان مرکزی هیچگونه مشکلی وجود ندارد .

استاندار مرکزی تصریح کرد: تصمیم گرفته شد که هر شهرستان تا پایان تعطیلات نوروزی سهمیه مکفی و مناسب خود را دریافت کند و امروز نیز مرغ به اندازه کافی در سطح استان توزیع شده به طوری که تنها در مرکز استان ۷۰ تن و در سایر شهرستان های استان بیش از ۱۰۰ تن مرغ توزیع شده و تا زمانی که بازار به عرضه و تعادل در مصرف نرسیده همچنان این سهمیه بندی را حفظ خواهیم کرد و امیدواریم تا ۱۰ روز آینده شرایط نرمال شود.

آقازاده در خصوص شرایط نگهداری و جوجه ریزی در استان گفت: شرایط جوجه ریزی و نگهداری و تامین مرغ استان در سه ماه آینده مناسب و شرایط لازم مهیا شده است. فرمانداران موظف به نظارت دقیق و لحظه ای در زمینه دریافت سهیمه شهرستان ها و توزیع اقلام تنظیم بازاری به ویژه مرغ هستند.

وی ادامه داد: با توجه به میزان تولیدات استان مرکزی و اینکه میزان مصرف مرغ در استان مرکزی از میزان مرغ تولیدی کمتر است، سالانه ۶۰ هزار تن مرغ مازاد در سطح استان تولید می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی نیز در این جلسه گفت: متاسفانه آمارهایی وجود داشته مبنی بر اینکه مرغ از مسیر کشتارگاه به اراک خارج شده و به شهرستان های دیگر ارسال شده است که در همین راستا ازین پس باید در کشتارگاه‌ها نمایندگان سازمان صمت و جهادکشاورزی جهت نظارت دقیق از زمان آمادگی تحویل تا زمان تحویل حضور داشته باشند.

سعید فرخی بیان کرد: صورتجلسه مشخصات ماشین، میزان بار تحویلی و ... بین نمایندگان سازمان صمت و جهادکشاورزی بدون هیچگونه فوت وقت در اراک به اتاق اصناف و در شهرستان ها به نمایندگان مربوطه ارسال شود، سازمان صمت موظف به اعلام سهیمه به نمایندگان شهرستان ها جهت تحویل و توزیع است. این نظارت تا مادامی که مرغ به دست مصرف کننده برسد ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: سهمیه شهرستان ها باید عادلانه و متناسب با نیاز شهرستان باشد، دستورالعمل فعلی با هر اشکالی تنها با اصلاحات محدود اجرا خواهد شد. نمی توانیم از خروج مرغ از استان به صورت فردی جلوگیری کنیم ولی با تخلف خرده فروشان برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: عدم شفافیت و معضل آمار، از جمله مشکلات موجود در این حوزه است که با یک شبکه سازی و شفافیت بین دستگاه های مربوطه قابل حل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha