سجاد طولابی، در نشست تخصصی در حوزه معنویت و اخلاق که از سوی دبیرخانه دائمی گفتمان دانشجویی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان که در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد، اظهار کرد: خروجی چنین نشستهای تخصصی باید در جامعه مدنی و دانشگاهها بکار گرفته شود.
وی با بیان اینکه در جامعه تضادها زیاد است، افزود: باید در راستای تولید محتوای فرهنگی برای جامعه تلاش کرد.
یکی از ضعفها در خصوص اخلاق و معنویت در دانشگاهها تولید محتواست
مدیر امور فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: یکی از ضعفها در خصوص اخلاق و معنویت در دانشگاهها تولید محتواست و چنانچه میخواهیم به شرایط دهه ۶۰ برگردیم باید محتوا متناسب با جامعه خود تولید شود و این درحالیست که محتوای کتب علومانسانی ما ترجمه کتابهای غربی است.
طولابی افزود: هر سال مراسمات مربوط به حوزه و دانشگاه وسیره علوی را برگزار میکنیم و سوالی که اینجا مطرح است چقدر راهکارهای این مراسمات را در جامعه به کار گرفته و چقدر خروجی داشته است؟
وی بیان کرد: باید عوامل درجا زدن در دانشگاهها شناسایی و سپس بررسی شود.
باید روی داشتهها خود و شناساندن آن به جامعه تلاش کنیم
مدیر امور فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با تاکید براینکه باید روی داشتهها خود و شناساندن آن به جامعه تلاش کنیم، یادآور شد: متاسفانه به جای پررنگ تر کردن ظرفیتهای داخل به تخریب میپردازیم.
طولابی گفت: هنور اسوههای اخلاق نشناخته و آنانی که شایسته الگو بریا جوانان هستند هنوز به طور شایسته در جامعه معرفی نشدند.
وی افزود: متاسفانه غرب محتوای مدنظر خود را در قالب انیمیشن به خورد فرزندان ما داده و با ایجاد جذابیت هدفی را که مدنظرش است را در وجود سرمایههای زندگی ما پررنگ کرده و روی این موارد سرمایهگذاری کرده است.
انتهای پیام
نظرات