وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اسناد ارائه شده از سوی 26 صنف خانه سینما برای قانونی شدن را نپذیرفت.
به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ظهر امروز (ششم مردادماه) شش نفر از اهالی سینما به نمایندگی از 26 صنف خانه سینما، اسناد لازم برای ثبت قانونی را به وزارت ارشاد بردند اما این اسناد پذیرفته نشدند.
فرهاد توحیدی- رییس هیات مدیرهی خانه سینما- در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در این باره توضیح داد: مسئولان وزارت ارشاد گفتند مدارک ارائه شده به عنوان اسناد لازم برای طی مراحل ثبت قانونی جهت اخذ مجوز فعالیت کفایت نمیکند.
وی گفت: به نمایندگان صنوف یک نامهی سه بندی داده شده که در یکی از آنها نقص مدارک عنوان شده است.
توحیدی همچنین درباره پیگیری برگزاری مجمع از طریق هماهنگی با دفتر ریاست جمهوری افزود: این موضوع همچنان در جریان است.
******
ظهر امروز 6 مرداد ماه تعدادی از اعضای خانه سینما پس از حضور در ساختمان شماره 2 خانه سینما، اساسنامه 25 صنف سینمایی را برای دریافت رسید به وزارت ارشاد بردند.
افرادی که به نمایندگی از روسای اصناف سینمایی مسوولیت این کار را برعهده داشتند عبارتند از: غلامرضا موسوی، حسن حسندوست، پروین صفری، صانعی مقدم، محمد آلادپوش و علی دهکردی.
غلامرضا موسوی رئیس شورای عالی تهیهکنندگان در این باره به نمایندگی از اعضای حاضر به ایسنا گفت: در تفاهمنامهای که نمایندگان هیات مدیره خانه سینما با سازمان سینمایی داشتند، مقرر شده بود که اصناف عضو خانه سینما اساسنامههای خود را برای ثبت قانونی تحویل سازمان سینمایی بدهند.
وی ادامه داد: در حال حاضر شش تن از اعضای خانه سینما به نمایندگی از روسای اصناف مسئولیت پیدا کردهاند که این کار را انجام دهند و به این ترتیب خانه سینما به تفاهمنامهای که در 13 تیر منعقد شده است، به طور کامل وفادار بوده است و با تحویل اساسنامه آخرین بند آن تفاهمنامه را اجرا میکند.
فرهاد توحیدی رئیس هیات مدیره خانه سینما درباره برگزاری مجمع در تاریخ اعلام شده یعنی ششم مرداد ماه، گفت: تلاش میکنیم از طریق دفتر رئیس جمهور مجوز برگزاری مجمع امروز 6 مرداد ماه را در ساختمان شماره یک خانه سینما بگیریم.
*****
به گزارش ایسنا، در جلسهی شورای رؤسای اصناف خانه سینما در یکم مردادماه ضمن بررسی مقدمات تشکیل مجمع عمومی فوقالعاده، به اتفاق آرا تصمیم گرفته شد به منظور اجرای توافقنامه 13 تیرماه در نهاد ریاستجمهوری، اساسنامههای اصناف عضو خانه سینما به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل داده شود.
همچنین دو روز قبل، هیات مدیرهی خانه سینما در جدیدترین بیانیهشان با تاکید دوباره بر اجرای مفاد تفاهمنامهی 13 تیر ماهشان در دفتر ریاستجمهوری اعلام کردند که همچنان بر برگزاری مجمع عمومی 6 مرداد ماه در محل خانه سینما اصرار دارند و مسوولان ذیربط شرایط برگزاری این مجمع عمومی را فراهم کنند.
به گزارش ایسنا، چهارشنبه 2 مرداد ماه معاون اجتماعی ناجا در پی درخواست فرهاد توحیدی به نمایندگی از مجمع عمومی فوقالعاده خانه سینما مبنی بر تامین امنیت مجمع عمومی 6 مرداد ماه در تالار سیفالله داد، گفت: جلسه در مکانی غیر از خانه سینما برگزار شود.
منتظرالمهدی اعلام کرد: «در شرایط کنونی، به منظور اجتناب از وقوع هر نوع اقدامی که ممکن است به شان و منزلت اندیشمندان حوزه سینما آسیب برساند، صمیمانه از جنابعالی (توحیدی) و سایر دوستان اندیشمندتان درخواست میکنیم تا مجمع را در مکانی غیر از خانه سینما برگزار فرمایید (مگر آن که وزیر محترم ارشاد به صورت مکتوب خواهان برگزاری مجمع در خانه سینما باشد)، مطمئن باشید با فراهمشدن شرایط و از میان رفتن سوءتفاهمات، ما و شما و دیگر دوستانمان در حوزه سینما همراه و همگام با یکدیگر و در فضایی سرشار از تفاهم و حسن نیت، امورات مربوط به سینما را سر و سامان خواهیم بخشید. یادآور میشوم که ما همچنان از خانه سینما و اموال موجود در آن محافظت خواهیم نمود.»
فرهاد توحیدی رییس هیات مدیره خانه سینما در همان روز در گفتوگویی کوتاه با ایسنا گفت: «تلاش میکنیم از طریق وزیر ارشاد یا رییس جمهور هماهنگی لازم را انجام بدهیم تا مجمع عمومی فوقالعادهی ششم مردادماه در ساختمان شماره یک خانه سینما برگزار شود.»
انتهای پیام
نظرات