کورش سلطانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه بوشهر گفت: برآورد دیگری نیز برای میدانچه های بافت قدیم -تمام محلات- در امور پیمان ها انجام شده و منتظر برگزاری مناقصه هستیم، اعتبار این پروژه ۵۰۰ میلیون تومان برآورد شده و اقدامات برنامه ریزی شده مربوط به این میدانچه ها نیز شامل کف سازی، جداره سازی و نورپردازی است.
وی افزود: در بازار قدیم -بازار صفا- که بخشی از آن در بافت قدیم قرار گرفته مشاور در حال کار و تهیه طرح است که ظرف یک یا حداکثر دو ماه آینده طرح آن به دست ما رسیده و برآورد آن به اجرا خواهد رفت.
معاون عمرانی شهرداری بوشهر بیان کرد: بناست در گذر فرهنگ و هنر، -از مدرسه سعادت تا دانشکده معماری واقع در بافت قدیم- کفسازی، جداره سازی، نورپردازی و نصب المان انجام شود که پس از اخذ مجوز شورای ترافیک و نهایی شدن طرح اجرایی می شود.
سلطانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو پیمانکار در محله دهدشتی (پشت مسجد دهدشتی و پشت بازار) و یک پیمانکار نیز در محله کوتی در حال کار هستند.
این مسئول ادامه داد: به منظور سنگفرش بخش زیادی از کوچه ها و معابر محله کوتی اعتبار یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومانی برآورد شده است که شامل بیش از ۵۰ درصد کوچه ها می شود که در حال حاضر در امور پیمان است و به زودی مناقصه آن برگزار شده و پیمانکار شروع به کار خواهد کرد.
معاون عمرانی شهرداری بندر بوشهر اظهار کرد: همچنین پیمانکاری برای سنگفرش کوچه های محله بهبهانی با حدود ۵۰۰ میلیون اعتبار -از محل اعتبارات داخلی شهرداری- در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در محله بهبهانی منتظر اتمام کار آب و فاضلاب و کشیدن شبکه فاضلاب هستیم، چون در صورتی که حفاری های آب و فاضلاب به پایان برسد می توانیم پروژه جدید اجرا نماییم.
به گزارش ایسنا، بافت قدیم بوشهر واقع در قسمت شمالی این شهر از مهمترین جاذبه های گردشگری استان است که با توجه به سبک خاص و منحصر به فرد معماری دارای ظرفیت بسیار زیادی است. بافت تاریخی ۳۸ هکتاری بوشهر با چهار محله بهبهانی، دهدشتی، کوتی و شنبدی و حدود هزار خانه و ۴۰۰ بنای باارزش از منحصر به فردترین و زیباترین بافت های مسکونی ایران محسوب می شود.
انتهای پیام