دکتر منوچهر کرمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به ماهیت اپیدمیهای پیش رونده مانند آن چیزی که در کووید ۱۹ میبینیم، تجربه موج های جدید کاملاً بدیهی است.
وی تصریح کرد: رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک، دوری از تجمعات و سبک زندگی مقابله با کرونا که از نحوه شستشوی دست تا نحوه خرید کردن و به تعویق انداختن کارهای غیرضروری را شامل میشود، می تواند باعث تعویق موج جدید شود تا ما موج را با شیب بسیار کُند و با موارد ابتلا، بستری و مرگ محدود تجربه کنیم.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان مطرح کرد: براساس آخرین وضعیت شیوع کرونا در استان همدان، به صورت کلی موارد بستری روزانه جدید بین ۳۰ تا ۴۰ نفر، موارد مثبت جدید بستری زیر ۲۰ نفر، موارد مثبت سرپایی حدود ۵۰ نفر و موارد مرگ صفر و یا یک نفر است.
وی با بیان اینکه وضعیت شیوع کروناویروس در استان با ثبات است، ادامه داد: این شرایط میتواند شکننده باشد چراکه مراودات اجتماعی و رعایت پروتکل ها نسبت به قبل کم شده و خطر شیوع نوع جدید بیماری مانند کرونای انگلیسی نیز وجود دارد.
کرمی خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با تداوم بررسی اطرافیان بیماران، افراد مبتلا را در بخش سرپایی شناسایی کنیم و عموم مردم توجه داشته باشند هر علائمی که از ابتلا به کروناویروس داشتند، به سرعت به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کنند.
وی در رابطه با تزریق واکسن کرونا در بین کادردرمان استان، توضیح داد: در مرحله اول، هفته گذشته برای ۲۳۵ نفر از پرسنل مراقبت های ویژه بیمارستانها واکسن کرونا تزریق کردیم و مرحله دوم هم هفته جاری یا ابتدای هفته آینده انجام خواهد شد.
کرمی با بیان اینکه طبق مطالعات انجام شده، کارآیی واکسن روسی بیش از ۹۱ درصد عنوان شده اما در شرایط واقعی سیستم ایمنی افراد نیز در ایمنیزایی واکسن دخیل است، خاطرنشان کرد: افرادی که واکسن دریافت کردند را مرتب رصد میکنیم و خوشبختانه تاکنون مشکلی نداشتند و هیچ عارضه نگران کنندهای مشاهده نشده است.
انتهای پیام