تمام چیزهایی که باید راجع به قهوه تلخ بدانید!

ممکن است عادت داشته باشید تا قهوه تلخ خود را صبح ها، برای پر انرژی بودن در طول روز بنوشید اما چقدر درباره ی آن می دانید ؟ ایا می دانید که چقدر نوشیدن قهوه تلخ بر سلامت ذهن وجسم شما تاثیر دارد؟ ایا از فواید و همچنین از عوارض جانبی ان اطلاع دارید ؟

به گزارش ایسنا، بنابراعلام ملوکافی، قهوه تلخ از جمله قهوه های معمولی است که بدون اضافه کردن مواد افزودنی مثل  شکر، شیر،خامه و یا طعم دهنده دم می شود. بسیار از افراد وقتی طعم آن با زمانی که با مواد طعم دهنده امتحان کرده اند، مقایسه می کنند، از تلخی آن بیشتر لذت می برند.

در واقع برای بعضی افراد جزئی از رژیم شان به شمار می رود. در این متن، درباره فواید مصرف قهوه تلخ و تاثیر آن بر کاهش وزن، عوارض جانبی احتمالی آن و همچنین طرز تهیه یک فنجان قهوه تلخ عالی صحبت خواهیم کرد.

 فواید قهوه تلخ

اگر به قهوه تلخ علاقه مندید، از فهمیدن فواید زیاد این نوشیدنی بر سلامت ذهنی و جسمی  خود بسیار خوشحال می شوید. پس بیایید درباره این فواید  با جزئیات در زیر بحث کنیم:

به سلامت قلب وعروق کمک می کند

ممکن است مصرف مداوم قهوه باعث افزایش فشار خون شود اما این اثر به مرور زمان کاهش می یابد. تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک تا دو فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به مشکلات قلبی _عروقی مثل سکته را کاهش می دهد. این به این معناست که به مرور زمان، مصرف قهوه تلخ باعث قوی شدن قلبتان می شود.

حافظه تان را قوی تر می کند

قهوه سیاه یکی از مهم ترین عوامل در بالا رفتن حافظه شناخته شده است. هرچه سن ما بالاتر می رود، مهارت های شناختی مان هم تحت تاثیر قرار می گیرد و در ما احتمال ابتلا به  بیماری های مربوط به حافظه مثل الزایمر، زوال عقل و بیماری های پارکیسون افزایش می یابد.

خوردن مداوم قهوه تلخ به سالم و مناسب نگه داشتن مغز، فعال نگه داشتن اعصاب و افزایش عملکرد مغز، کمک کرده  و از ابتلا به بیماری های گفته شده جلوگیری می کند.

برای کبد شما مفید است

یکی از مهم ترین فواید قهوه تلخ این است که به سلامت کبد شما کمک می کند. کبد یکی از مهم ترین ارگان های بدن شماست که کارهای مختلفی در بدن انجام می دهد.

نگهداری از آن بسیار مهم است و قهوه تلخ در سالم نگه داشتن آن موثر است. استفاده مداوم از قهوه تلخ به پیشگیری از سرطان کبد و کبد چرب و هپاتیک و سیروز الکلی کمک می کند.

مطالعات نشان می دهد کسانی که ۴ فنجان قهوه تلخ در روز مصرف می کنند، احتمال ابتلا به هر کدام از بیماری های کبدی در آن ها کمتر است. دلیل آن، اینست که قهوه تلخ می تواند به کاهش سطح آنزیم های مضر کبد موجود در خون کمک می کند.

سرشار از آنتی اکسیدان است

اکثر فوایدی که  قهوه برای سلامتی دارد  به خاطر وجود آنتی اکسیدان غنی مثل پتاسیم، منیزیوم، ویتامین B۲ ،B۳ و B۵ و همچنین منگنز موجود در قهوه تلخ است.

طرز تهیه قهوه سیاه

از آنجا که هیچ کس به صورت درست قهوه تلخ درست نمی کند  و هرکس به شیوه خود عمل می کند. مراحلی وجود دارد که به شما اطمینان را می دهد که هر سری قهوه درست می کنید، مزه ی فوق العاده ای داشته باشد.

اگر می خواهید قهوه تلخ شما روشن و خوشمزه باشد، بهترین راه این است که خودتان ان را درست کنید. سه قاشق غذا خوری قهوه آسیاب کنید تا به خوبی نمک دریا شود. ۶۰۰ گرم آب را بجوشانید. یک فیلتر به قطره چکان اضافه کنید و آن را با قهوه آسیاب شده پر کنید.

به آرامی روی سطح ضربه بزنید و آن را در فنجان بریزید. قهوه شما فورا حاضر است. روش دیگر آن است که از دستگاه قهوه ساز استفاده کنید که بیشتر افراد به دلیل راحتی آن بیشتر از این روش استفاده می کنند.

عوارض جانبی مصرف قهوه تلخ

. مصرف زیاد قهوه ترشح هورمون استرس را در بدن افزایش می دهد که باعث استرس و نگرانی می شود . با مصرف زیاد کافئین، خیلی زود عصبی می شوید.

. مصرف زیاد قهوه، خواب شما را به هم می ریزد، توصیه می شود اگر می خواهید در شب خواب با کیفیتی داشته باشید، چند ساعتی قبل از خواب قهوه مصرف نکنید.

. قهوه سیاه کافئین و اسید بالایی دارد که مصرف زیاد آن معده شما را اسیدی کرده باعث اسپاسم و گرفتگی شکم می شود.

. مصرف زیاد قهوه، جذب مواد معدنی مثل آهن و کلسیم و روی (زینک) را برای سیستم شما سخت می کند.

خلاصه

قهوه تلخ فواید زیادی دارد و همچنین به کاهش وزن کمک می کند. برای تقویت حافظه، افزایش متابولیسم، سلامت قلب و کبد و کاهش احتمال ابتلا به سرطان موثر است.

هرچند باید اعتدال در مصرف آن رعایت شود، مثل هر چیزه دیگری زیاده روی در آن باعث عوارض جانبی مثل اسیدی کردن معده، افزایش استرس واضطراب و کاهش جذب مواد معدنی در بدن و اختلال در خواب  می شود.

خلاصه اگر قهوه تلخ به اندازه مصرف شود، نوشیدنی عالی بدون کالری، چربی و کلسترول محسوب می شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • سه‌شنبه/ ۶ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99080603240
  • خبرنگار : 30054