به گزارش ایسنا، بنابراعلام آف دکور، در ادامه با مواد لازم برای تهیه سوپ جو و دستور پخت سوپ جو آشنا خواهید شد. در نظر داشته باشید که برای آماده سازی مواد اولیه به نسبت ها توجه کنید زیرا اندازه هر یک با قاعده ی مشخصی تعیین شده است تا غذای خوشمزه تری طبخ شود ، پس به آن ها توجه داشته باشید تا طعم نهایی مطلوب و دلپذیر باشد.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو
مرغ : نصف سینه
جو پوست کنده : ۰.۵ کیلوگرم
جو پرک : ۱ پیمانه
قارچ : ۰.۵ کیلوگرم
هویج : ۰.۵ کیلوگرم
پیاز : ۲ عدد بزرگ
جعفری و گشنیز : ۱ پیمانه
رب : ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو : ۱ قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، ادویه : به مقدار لازم
آبغوره : به مقدار لازم
سوپ جو به دو صورت سوپ جو قرمز و سوپ جو سفید تهیه و سرو می شود که هر دو سرشار از مواد غذایی ارزشمند می باشند و مختصر تفاوتی در مواد اولیه و طرز پخت دارند که در ادامه با دستور پخت سوپ جو به هر دو صورت آشنا خواهید شد و می توانید برای مهمانی ها و یا به عنوان یک غذای سالم با کالری پایین به عنوان غذای رژیمی آن را در لیست برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.
طرز تهیه سوپ جو قرمز
در اولین مرحله برای پختن سوپ جو باید جو پوست کنده و جو پرک را به خوبی پاک کنید و بشویید و از چند ساعت قبل آن ها را با آب بخیسانید.
سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه سینه مرغ را آب پز کنید.
پس از آن مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و در گوشه ای بگذارید و به دنبال انجام ادامه مراحل بروید.
پیازهای باقیمانده را هم به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا جایی انجام دهید که پیازها نرم و سبک شوند.
بعد از اینکه رنگ طلایی به خود گرفتند؛ قارچ ها را هم به صورت ریز خورد کرده و در ظرف جداگانه با یک قاشق آبلیمو روی شعله ملایم گاز بگذارید و وقتی آب انداخت و تبخیر شد، آنها را از روی حرارت بردارید و مقداری هم هویج رنده کنید.
سبزی هایی که برای پختن سوپ استفاده می شوند معمولاً شامل گشنیز و جعفری هستند و بهتر است از سبزیهای تازه استفاده کنید تا طعم بهتری به غذای شما بدهند.
سپس باید جو خیس خورده را با همان آبی که از چند ساعت قبل داخل آن بوده با پیاز داغ و قارچ آب پز شده و سبزی خرد شده و مرغ ریش ریش شده و هویج رنده شده داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا قل بخورد و بپزد و به مرور جا بیفتد.
وقتی که سوپ لعاب انداخت یعنی کاملاً پخته و جا افتاده است . بهتر است قبل از سرخ کردن مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید . از مهم ترین نکاتی که باید برای پختن سوپ جو در نظر بگیرید این است که به صورت کامل بپزد و کال خورده نشود و اجازه دهید، کاملا جا بیفتد.
اگر می خواهید سوپ جو شما شیر هم داشته باشد باید حتماً شیر گرم شده به آن اضافه کنید تا بریده بریده نشود. اگر به لاکتوز حساسیت دارید می توانید از رب استفاده کنید و سوپ جو قرمز تهیه کنید.
چنانچه علاقمند به سوپ غلیظ تر هستید با کمی آرد گندم و آرد ذرت می توانید به غلظت دلخواه برسید. برای اینکه به طعم دلخواه برسید می توانید از عصاره مرغ مانند گالینابلانکا هم داخل سوپ جو استفاده کنید و از طعم چاشنی های جذاب آن لذت ببرید.
طرز تهیه سوپ جو با شیر
تنها تفاوتی که بین طرز تهیه سوپ جو سفید و سوپ جو قرمز وجود دارد استفاده از شیر و رب گوجه فرنگی است. اگر بخواهید سوپ جو سفید تهیه کنید باید از یک لیوان شیر داخل این سوپ استفاده کنید که بهتر است شیر گرم باشد تا دلمه نشود و حالت بریده پیدا نکند ؛ ولی اگر بخواهید سوپ جو قرمز تهیه کنید باید از مقدار دلخواه رب گوجه فرنگی درون سوپ خود استفاده کنید که به طور کامل به طرز تهیه آن پرداخته شد.
البته می توانید به صورت توأمان هم از شیر و هم از رب گوجه فرنگی استفاده کنید و طعم ترکیبی دلچسبی را به وجود آورید و این ذائقه و سلیقه شماست که تعیین کننده مواد داخل سوپ خواهد بود.
آموزش آشپزی مدرن و ساده در مجله آشپزی دکور پلاس + فیلم
مجله آشپزی دکور پلاس شما را با طرز تهیه انواع مختلف غذاهای سنتی ایرانی و غذاهای مدرن آشنا می کند و می توانید با طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی مانند انواع خورشت ها، خوراک ها، آش و غیره و همچنین انواع غذاهای مدرن مانند پیتزا ها و سالادها، غذاهای محلی و غیره آشنا شوید و با آگاهی از میزان کالری هر یک ، برنامه غذایی مناسبی را ترتیب دهید.
انتهای رپرتاژ آگهی