سرهنگ عباس بایرامی در گفت وگو با ایسنا، ماموریت اصلی سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس را ثبت و مانایی حماسه ماندگار هشت سال دفاع مقدس دانست و اظهار کرد: به عنوان ماموریت جدید و ویژه این سازمان، ثبت فداکاری رزمندگان و مستشاران ایرانی در جبهه مقاومت عراق و سوریه را دنبال می کنیم.
وی با بیان اینکه همواره از نخبگان فکری حوزوی و دانشگاهی کمک می گیریم، افزود: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و ثبت خاطرات دوران دفاع مقدس در حوزه های ادبیات، شعر، داستان، داستان کوتاه، رمان، کودک و نوجوان، بانوان و... انجام می شود و باید بتوانیم اقدامات در خور این فرهنگ بزرگ انجام دهیم.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، با تاکید بر لزوم ثبت خاطرات رزمندگان با محوریت کودک و نوجوان، خاطرنشان کرد: جهت گیری سازمان به سمت حوزه کودک و نوجوان است و در این راستا همکاری خوبی را با آموزش و پرورش به عنوان زیربنای فرهنگی و تربیتی نسل جدید آغاز کردیم.
بایرامی، با بیان اینکه آموزش و پرورش ظرفیت گسترده ای برای معرفی و انتقال فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس دارد، گفت: اعزام راهیان نور و چاپ کتب دفاع مقدس با موضوع رزمندگان نوجوانان کمک شایانی به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در نسل جدید کرده است، اما همچنان نیازمند کارهای بیشتر و گسترده تر هستیم.
وی با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر شناساندن فرهنگ ایثار و شهادت با نگاه هنرمندانه، عنوان کرد: اعتقاد داریم اهالی فرهنگ و هنر و ادب باید برای انتقال فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس به ما کمک کنند و لذا دست نیاز به سوی همه نویسندگان و شعرا و هنرمندان حوزه ایثار و شهادت دراز می کنیم.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، با اشاره به آغاز تولید محتوای توصیفی در حوزه ایثار و شهادت، یادآور شد: امروزه الگوسازی از قهرمانان ملت ها و کشورها برای کودکان و نوجوانان مرسوم است و کشور ما الگوها و قهرمانان فراوانی دارد و باید از سبک و ابزار مناسب برای معرفی آنان استفاده کنیم.
بایرامی، با بیان اینکه به کمک اندیشمندان و هنرمندان باید به تولید محتوا در حوزه قهرمانان دفاع مقدس بپردازیم، اظهار کرد: با کمک اهالی آموزش و پرورش به عنوان قشر مرتبط با کودکان و نوجوانان اقدام به تولید محتوا از طریق معرفی و تولید سوژه های ناب دفاع مقدس کردیم و در این راستا از ابزارهای به روز استفاده خواهیم کرد.
انتهای پیام