پیش‌بینی زمان کامل رسیده شدن "آووکادو" توسط یک دستگاه

محققان با همکاری استارت‌آپ مواد غذایی "Savormetrics" چند حسگر تولید کردند که می‌تواند پیش‌بینی کند چه زمان محصولات غذایی کاملا رسیده و قابل مصرف هستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلور، هر ساله حدود ۴۰ درصد از کل مواد غذایی در ایالات متحده آمریکا دور ریخته می‌شوند و مصرف نمی‌شوند، این بدان معنی است که طبق گفته شورای ملی دفاع از منابع ملی(NRDC)، آمریکایی‌ها ۱۶۵ میلیارد دلار مواد غذایی را که می‌تواند برای تهیه بیش از ۵۸ تریلیون وعده غذایی استفاده شود، دور می‌اندازند.

اکنون تیمی از دانشجویان "دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه هاروارد جان ای. پالسون"(Harvard John A. Paulson School of Engineering and Applied Sciences) در مطالعه اخیر خود با عنوان "پروژه حل مسئله مهندسی و طراحی" دستگاهی نوین برای حل این مشکل ابداع کرده‌اند.

محققان طی این مطالعه با استارت آپ مواد غذایی "Savormetrics" همکاری کردند تا محصولی را تولید کنند که بتواند به کاهش ضایعات و دور ریختگی مواد غذایی کمک کند. محققان پس از مطالعه زنجیره تأمین غذایی، تمرکز خود را بر روی زباله‌های مواد غذایی در سطح خرده فروشی متمرکز کردند. عمده فروشی یکی از دلایلی است که محصولات زیادی در فروشگاه‌های مواد غذایی هدر می‌روند.

به منظور جلوگیری از این کار دانشجویان این مطالعه چند حسگر را تولید کردند که می‌تواند پیش بینی کند چه زمان محصولات غذایی کاملا رسیده و قابل مصرف هستند. آنها طی این مطالعه روی میوه آووکادو متمرکز شدند، زیرا این میوه‌ها دارای قیمت و ارزش بالایی در بازار هستند.

محققان این مطالعه حسگرهایی توسعه دادند که می‌تواند با اندازه گیری خاصیت شیمیایی محصولات به آنها بگوید که این میوه تا چه حد رسیده است. اطلاعات به دست آمده از این حسگرها سپس در یک مدل یادگیری ماشینی که دانشجویان تهیه کرده‌اند برای پیش بینی زمان کاملا رسیدن میوه آووکادو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیش بینی اینکه میوه آووکادو چه زمانی کاملا رسیده است واقعا دشوار است و از آنجا که آنها بسیار با ارزش هستند این یک نکته بسیار مهم برای خرده فروشان است.

دانشجویان گفتند: ما امیدواریم که این اطلاعات به خرده فروشان اجازه دهد اقدامات بسیار تعیین کننده‌ای انجام دهند. خرده فروشان می‌توانند آووکادوها را بنابر مقدار رسیده شدن آن قیمت گذاری کنند.

آووکادو سرشار از مواد مغذی و مفید برای سلامت است. وجود میزان قابل توجهی از ویتامین E و خواص ضد التهابی آن به کاهش خطر آسیب دیدگی مفصل که در مراحل اولیه آرتروز دیده می‌شود، کمک می‌کند.

آووکادو سرشار از ویتامین های E، K، B۶، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، و نیاسین است و منبع خوبی برای اسیدهای چرب چندغیراشباع محسوب می شود. این ویتامین ها دارای خواص ضد التهاب و آنتی اکسیدانی هستند. برخی پژوهش ها نشان داده اند که مصرف آووکادو می تواند به کاهش آرتریت، التهابی در مفاصل، کمک کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۴ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99050402591
  • خبرنگار : 71607

برچسب‌ها