سعید کشمیری صبح سه شنبه در نشست شورای اطلاع رسانی استان بوشهر عنوان کرد: با ایجاد محدودیت و سپس کاهش بیماری و بعد عادی شدن شرایط نمی توان اپیدمی کرونا را کنترل کرد. روند صعودی بیماری کووید ۱۹ ضرر و زیان زیادی دارد، بنابراین باید تا اطلاع ثانوی محدودیت و رعایت پروتکل ها ادامه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای اعمال محدودیت ها و رعایت پروتکل ها نباید زمان تعیین کنیم و بگوییم یک هفته یا دو هفته؛ زیرا تعیین زمان خسارتهای زیادی به ما وارد میکند. مهمترین خسارت نیز جانی است که بدترین حالت ممکن می باشد.
دبیر ستاد مقابله با کرونا در استان بوشهر اظهار کرد: بیشترین مرگ و میر کرونا در استان بوشهر طی یک ماه اخیر بوده است، به طوری که از ۱۶۰ نفر فوتی تنها ۱۳ نفر مربوط به سه ماه اول شیوع بیماری است و این نشان میدهد اوج گیری بیماری خسارتهای جانی زیادی را در بر خواهد داشت.
کشمیری یادآور شد: در حال حاضر ۳۲۰ نفر در بیمارستانها بستری هستند که حدود ۵۰ نفر در ICU و ۳۰ نفر با دستگاه نفس می کشند و شرایط خوبی ندارند. از هر ۶ مورد ابتلا یک نفر کادر درمان است که درگیر بیماری میشود.
وی درباره تجمع بیمار در بیمارستان ها عنوان کرد: باید کاری شود که تا شهریورماه و زمان بازگشایی مدارس میزان ابتلا و موارد بستری کمتر شود، فوت هر یک نفر برای ما دردناک است. در میان فوتی ها افرادی بوده اند که در خانه فوت کرده اند و سپس در آزمایش ها مشخص شده مبتلا به کرونا بوده اند. همچنین افراد میانسالی که بدون هیچ بیماری زمینهای مبتلا شده و فوت کردهاند.
این مسئول ادامه داد: این بیماری به شدت بر روی بستر رگ ها تاثیر دارد و بیمارانی که قبلا رگهای خونی آنها بر اثر بیماری های مهم و مزمن چون دیابت آسیب دیده باشد، بسیار آسیب پذیرتر هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مهمترین موضوع این است که اوضاع به هیچ وجه به سمت عادی سازی نرود، طبق گزارش رئیس سازمان بهداشت جهانی حتی اگر واکسن تولید شود نیز راه درازی تا رسیدن آن به تمام مردم جهان وجود دارد.
سعید کشمیری با بیان اینکه تاب آوری کلید خروج از این بحران است، بنابراین نباید خسته شویم، تاکید کرد: هر روز اخبار و تصاویری از مرگ و بیماری منتشر میشود که ضربات سنگینی بر روح و روان مردم وارد میکند. این کار بسیار ظریفی است، ما هم میخواهیم مردم وخامت اوضاع را درک کنند و هم اینکه پس از پایان اپیدمی بیماری با مردم نومید و خموده ای روبرو نباشیم. این یک سال استثنایی است، لذا باید اقدامات استثنایی نیز انجام شود.
انتهای پیام