دکتر علی دادار در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: ویژگی منحصر به فرد این سیب این بوده که زودرس است و زودتر از سیب های دیگر می رسد.
وی افزود: یکی دیگر از ویژگی های دیگر سیب شیخ امیرانلو این بوده که کاملا قرمز بوده اما خاصیت ماندگاری ندارد و فقط برای تازه خوری مناسب است.
به گفته دادار این سیب، سیبی معطر و خوش رنگ بوده و اولین سیب از نظر زودرسی در ایران به شمار می آید.
وی ادامه داد: این نوع از سیب در شهرستان شیروان تولید می شود.
دادار یکی دیگر از میوه هایی که فقط منحصر به فرد در این استان بوده را گیلاس وحشی عنوان کرد و گفت: این نوع از گیلاس بیشتر در منطقه اوغاز و بوانلوی شیروان تولید می شود.
وی افزود: این نوع از گیلاس از نظر وزنی یک سوم وزن گیلاس های معمولی را دارد و بر روی بوته ای که ارتفاع بوته ها به حدود یک و نیم متر می رسد، روییده می شود.
انتهای پیام