علیاصغر محمدی سوم خردادماه در جمع مدیران شهرستان با اشاره به آغاز برداشت گل محمدی از گلستانهای شهرستان میامی اظهار کرد: امسال در سطح ۱۵ هکتار از این گلستانها گل محمدی برداشت میشود.
وی با اشاره به اینکه پیشبینی میشود با توجه به برداشت سالهای اولیه گل محمدی امسال ۱۰ تن محصول گل محمدی برداشت شود خاطرنشان کرد: برداشت گل محمدی از صبح زود و قبل از طلوع آفتاب و در هوای خنک شروع و باید تا قبل از گرم شدن هوا انجام گیرد و گلها بلافاصله به بیرون از مزرعه منتقل شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه طرح توسعه کشت گل محمدی از سه سال قبل در منطقه سرحدات میامی شروع شد گفت: تا سال گذشته ۳۴ هکتار از این محصول در سطح شهرستان کشتشده است.
محمدی با اشاره به تهیه و توزیع ۱۷ هزار نهال گل محمدی در سطح شهرستان میامی اضافه کرد: در ادامه توسعه کشت گل محمدی، در سال ۹۹ در سطح ۱۷ هکتار انجامشده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه گل سرخ محمدی دارای مزایای بسیاری بوده و گیاهی مهم به شمار میرود به برخی از مشخصات این گل اشاره کرد و گفت: این گیاه نسبت به کمآبی مقاوم است و مناطق باز و آفتابگیر را ترجیح میدهد.
محمدی افزود: استخراج گلاب از گل محمدی یکی از تولیدات مهم اقتصادی کشور است؛ بهطوریکه هرساله گلاب تولیدشده و اسانس حاصل از آن علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور نیز صادر میشود.
وی خاطرنشان کرد: تحقیقات پژوهشگران نشان داده که استفاده از دمنوش گل محمدی برای درمان بسیاری از بیماریها مفید است؛ چرا که گل محمدی حاوی ویتامینها و آنتیاکسیدانهای مفید برای بدن از جمله ویتامین c است و برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه و برطرف کردن انواع لکههای پوستی و چینوچروک میتواند مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای پیام