• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 99022820203
  • منبع : نمایندگی سمنان

استاندار سمنان خبر داد:

بازگشت 78 واحد راکد سمنان به چرخه تولید

بازگشت 78 واحد راکد سمنان به چرخه تولید

ایسنا/سمنان استاندار سمنان از اجرای طرح توسعه‌ای ۱۶۵ واحد تولیدی و صنعتی استان سمنان با هدف افزایش تولید باوجود تحریم و فشارهای خارجی خبر داد و با اشاره به اهمیت پشتیبانی مجلس از تولید از نمایندگان مجلس یازدهم خواست قوانین زائد و مخل بخش تولید را اصلاح کنند.

علیرضا آشناگر 28 اردیبهشت در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی در سالن جلسات اتاق بازرگانی استان سمنان افزود: ۷۸ واحد تولیدی و صنعتی راکد استان سمنان در سال گذشته به چرخه تولید برگشت و ۹۳ طرح اقتصادی با پیشرفت کار بالای ۶۰ درصد در استان اجرا شد.

وی خاطرنشان کرد: از محل رونق تولید و بند الف تبصره ۱۸ افزون بر ۱۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی استان پرداخت شد که این آمار به رونق اقتصادی این واحدها انجامید.

استاندار سمنان ادامه داد: صاحب‌نظران در بخش‌های مختلف اقتصادی برای رونق کسب و کار در استان دیدگاه‌های کارشناسی خود را ارایه دهند و دستگاه‌های اجرایی خدمات رسان، نهایت همکاری را با واحدهای صنعتی استان داشته باشند.

آشناگر اضافه کرد: برق، آب و گاز واحدهای صنعتی و تولیدی استان سمنان نباید به دلیل بدهی قطع شود و باید در این شرایط سخت اقتصادی تمامی مدیران دولتی در کنار صنعتگران باشند.

استاندار سمنان گفت: جهش تولید، راهبرد مهم برای آحاد جامعه است که با توجه و در گام اجرایی قرار دادن این استراتژی مهم برای توسعه اقتصادی کشور می‌توان، اقدام کرد.

وی ادامه داد: مرور و رفع موانع پیش‌رو تولید به تحقق شعار سال کمک شایانی می‌کند و باوجود محدودیت‌هایی که دولت دارد اما برای حمایت از صنعتگران در سال جاری به صورت ویژه تلاش می‌شود.

استاندار سمنان تصریح کرد: تحریم و فشارهای خارجی، کاهش فروش نفت و شیوع کرونا ویروس ، اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار داد که باید با برنامه‌ریزی های اصولی برای تحقق جهش تولید اقدام شود.

استاندار سمنان افزود: به دلیل فشارهای خارجی و تحریم، رشد اقتصادی و فعالیت بنگاه‌های تولیدی کاهش یافت که باید با اتخاذ رویه‌های کارشناسی برای تامین بودجه سال جاری اقدام شود.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از منابع درآمدی دولت برای تامین بودجه سال جاری‌، مالیات است که به دلیل فشارهای خارجی و تحریم نمی‌توان از وصول این درآمد چشم‌پوشی کرد.

خسارت کرونا ویروس به کسب به کارهای خُرد استان سمنان

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: شیوع کرونا ویروس، به کسب و کارهای خُرد در استان سمنان خسارت وارد کرد که باید برای جبران و حمایت از این واحدها اقدام شود.

وی ادامه داد: اقتصاد جهانی به واسطه شیوع کرونا ویروس ملتهب است و این التهاب اقتصاد کشور ما را هرچند اندک تحت تاثیر قرار داده است که با مدیریت اصولی می بایست از این بحران عبور کرد.

آشناگر گفت: از سوی دیگر باوجود فشارهای خارجی و تحریم، در کشور منابع خوبی برای درآمدزایی و رفع مشکلات وجود دارد که باید از این ظرفیت ها به نحو شایسته‌ای بهره برد.

استاندار سمنان اضافه کرد: تغییر نگرش و اصلاح رفتار اقتصادی برای توسعه و رونق و جهش تولید مورد توجه باشد و باید با عزمی همگانی برای حمایت از بخش بخش خصوصی اقدام شود.

استاندار سمنان گفت: نمایندگان منتخب یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای حذف قوانین مُخل تولید اقدام کنند و ازدیاد قوانین در بخش صنعت و تولید باعث سردرگمی بخش خصوصی می‌شود.

آشناگر ادامه داد: از همکاری های نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی که با جدیت و تلاش در کنار دولت برای گره گشایی از مشکلات بخش صنعت و تولید اقدام کردند، تقدیر و تشکر می‌کنم.

رتبه دوم استان سمنان در شاخص فلاکت

آشناگر افزود: استان سمنان در شاخص فلاکت، رتبه دوم کشور است و این آمار به این معنا است که تورم و بیکاری استان سمنان به نسبت آمار دیگر استان‌های کشور کمتر است و اشتغالزایی خوبی در استان انجام شده است.

وی ادامه داد: زیرساخت‌ها برای جذب سرمایه گذار در استان سمنان فراهم است و باید از منابع موجود برای توسعه، عمران و آبادانی بهره برد.

آشناگر اضافه کرد: برای تحقق شعار سال باید نظارت ها تعدیل شود و دستگاه‌های اجرایی فضا را برای میدان داری بخش خصوصی در اقتصاد کشور فراهم کنند.

وی ادامه داد: سرعت گیرهایی که در مسیر رونق تولید و اشتغال استان وجود دارد با تلاش دستگاه های اجرایی برچیده شود و سندهایی که برای عمران و توسعه استان در بخش های تدوین شده است در گام اجرایی قرار گیرد.

استاندار سمنان گفت: برای رونق کسب و کار و توسعه کشور ، گرایش اقتصادی از بانک محور به بورس محور روانه شده است و ورود مردم به بازار سرمایه می تواند برای تحقق شعار سال بسیار ارزشمند باشد.

آشناگر ادامه داد: به دلیل فشارهای خارجی امکان سرمایه گذاری خارجی در کشور وجود ندارد اما می توان با تکیه بر ظرفیت های‌ موجود برای رونق و آبادانی کشور با تکیه بر بازار سرمایه اقدام کرد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha