توصیه‌های علوم پزشکی در پی ابتلای ۱۳ گیلانی به انگل فاسیولا

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: راه های جلوگیری از سرایت انگل فاسیولا به افراد جامعه، خودداری مردم از مصرف خام سبزی های محلی همچون چوچاق و خالی واش و... است.

آبتین حیدرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، از ابتلا شدن ۱۳ گیلانی به انگل فاسیولا خبر داد و اظهار کرد: فاسیولا بیماری انگلی و غیر واگیر است و از طریق سبزیجات محلی، منتقل می‌شود.

وی تصریح کرد: راه های جلوگیری از سرایت انگل فاسیولا به افراد جامعه، خودداری مردم از مصرف خام سبزی های محلی همچون چوچاق و خالی واش و... است.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نشانه های ابتلا به فاسیولا را شامل درگیر کردن کبد، ایجاد خارش، تب، اسهال و ... عنوان و تصریح کرد: این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهرماه تا آبان ماه معمولا شایع است و ضرورت دارد تا مردم به توصیه ها توجه کنند.

حیدرزاده با بیان اینکه این بیماری با شستشو از بین نمی رود یادآور شد: توصیه می شود سبزی های محلی و فرآورده‌های آن قبل از مصرف در فریزر با دمای ۲۰- درجه تا سه روز نگه‌داری و سپس مصرف شوند.

وی در پایان از آمادگی مراکز درمانی و پزشکان در گیلان نسبت به شیوع بیماری فاسیولا خبر داد و افزود: به مردم توصیه می شود حتی المقدور از مصرف سبزی‌های محلی در فراورده‌هایی چون زیتون‌پرورده و نمک سبز پرهیز کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99021712002
  • خبرنگار : 50044