حسین اسرافیلی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه باید روند جمعآوری خاطرات والدین شهدا سرعت بگیرد، بیان کرد: متأسفانه رسانه و برخی از متولیان جمعآوری خاطرات والدین شهدا دیر به فکر جمعآوری خاطرات این عزیزان افتادهاند. البته در این میان باید یادآور شد که برخی از خانوادهها نیز تمایلی برای بیان خاطراتشان ندارند.
وی افزود: بنابراین هنر مصاحبهگر و افرادی که به دیدار خانوادههای شهدا میروند یا میخواهند با آنها مصاحبه کنند این است که ابتدا خانوادهها را برای بیان خاطراتشان ترغیب کنند. به عنوان مثال بگویند که خاطرات آنها چه تأثیری بر جامعه و چه بازخوردی در میان اقشار مختلف مردم دارد.
این جانباز دوران دفاع مقدس با بیان اینکه متولی اصلی جمعآوری خاطرات شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران است، گفت: البته نهادهای دیگری نیز میتوانند نسبت به جمعآوری خاطرات اقدام کنند اما متولی اصلی بنیاد شهید است. مسئله اصلی در جمعآوری و ثبت خاطرات خانواده شهدا بودجه است. متأسفانه کمبود یا کاهش بودجه باعث میشود که روند جمعآوری خاطرات با کندی پیش برود.
اسرافیلی گفت: برای اینکه بتوانیم باقیمانده خانوادههای شهدا را از دست ندهیم ضرورت دارد که خیرین و نیکوکاران وارد عمل شوند تا از طریق جذب سرمایه و بودجه کار را با سرعت خوبی پیش ببرند.
وی یادآور شد: مسئلهای که در ثبت خاطرات والدین شهدا و جانبازان و خاطرات این عزیزان باید در نظر بگیریم این است که روایتهای ما فقط بازه زمانی حضور در جبهه آنها را دربرنگیرد بلکه بیان کننده بستری باشد که یک جوان به جبهه میرود. در صورتی که رزمنده ای جانباز شده است شرایط پس از جانبازی را هم بیان کنیم چرا که اکنون ما جانبازان بسیاری داریم که پس از مجروحیت انسانهای موفقی در جامعه هستند. ممکن است برخی از این جانبازان قهرمانان ورزشی یا برخی دیگر جزو نخبگان علمی کشور محسوب شوند. بنابراین بیان روند موفقیت آنها پس از جراحت نیز برای جوانان و نسل آینده آموزنده خواهد بود.
انتهای پیام