به گزارش ایسنا و به نقل از تکتایمز، دانشمندان دانشگاه کمبریج وجود ارتباط بین اضافه وزن و انزوای اجتماعی را کشف کردهاند. تحقیق جدید آنها نشان میدهد که تنهایی یک بیماری همهگیر خاموش است که میتواند از ژنتیک شخص که با چاقی نیز مرتبط است، حاصل شود.
محققان این مطالعه ادعا میکنند که اگر یک فرد وزن خود را از دست بدهد، میتواند احساس تنهایی را نیز در خود کاهش دهد.
این اولین مطالعهای است که ارتباط بین چاقی و تنهایی را دریافته است و میتواند به متخصصان سلامت اطلاعات بیشتری در مورد نحوه درمان این دو شرایط مشترک ارائه دهد.
یک نظرسنجی ملی که به تازگی انجام شده است، نشان میدهد که نیمی از آمریکاییها احساس تنهایی میکنند و 54 درصد از آنان احساس میکنند که مردم آنها را درک نمیکنند.
در سال 2017، انجمن روانشناسی آمریکا اعلام کرد که تنهایی یک بیماری همهگیر است و میتواند مرگبارتر از چاقی باشد.
محققان دانشگاه کمبریج بیش از 400 هزار شرکتکننده را که پرسشنامهای را درباره تنهایی، چگونگی تعاملشان با دیگران و کیفیت زندگی اجتماعی جواب داده بودند، مورد بررسی قرار دادند.
تنهایی و چاقی
دانشمندان همچنین دیانای (DNA) افرادی را که احساس تنهایی میکردند، در 15 مکان مختلف ژنتیکی مورد مطالعه قرار دادند.
محققان خاطرنشان کردند که مناطق ژنتیکی برای شرکتکنندگانی که چاق بودند، یکسان بود و به یک ناحیه خاص در مغز مرتبط بود که با خودکفایی احساسی مرتبط است.
این مطالعه همچنین کشف کرد که ژنهایی وجود دارند که افراد را بیشتر درگیر فعالیتهای اجتماعی میکنند.
"جان پری"، سرپرست مطالعه گفت: همیشه یک ترکیب پیچیده از ژنها و محیط وجود دارد، اما این نشان میدهد که اگر ما بتوانیم مسئله چاقی را در سطح جامعه حل کنیم، میتوانیم احساس تنهایی را نیز کاهش دهیم.
مراکز کنترل و پیشگیری بیماریها معتقدند که چاقی میتواند متاثر از چندین عامل کمککننده مانند ژنتیک و رفتار شخص باشد.
رفتار میتواند شامل فعالیت فیزیکی، رژیم غذایی، آموزش و محیط زیست باشد.
چاقی یکی از نگرانیهای سلامت اجتماعی است که میتواند عوارض سلامتی شدیدی از جمله سکته مغزی، انواع مشخصی از سرطانها و دیابت داشته باشد.
سایر عواقب سلامتی ناشی از چاقی همچنین شامل زندگی با کیفیت پایین، آپنه خواب، بیماری کیسه صفرا، کلسترول بالا، بیماریهای روانی و مرگ است.
کارشناسان سلامت پیشنهاد میکنند که یک فرد باید حداقل هفتهای دو بار به مدت 150 دقیقه تمرین متوسط و 75 دقیقه تمرین شدید برای مصون ماندن از دچار شدن به اضافه وزن داشته باشد.
انتهای پیام