دکتر خسرو عزیزی،در گفتوگو با ایسنا، بابیان این مطلب اظهار کرد: اقدامات جهاددانشگاهی واحد لرستان در راه تحقق اقتصاد دانش بنیان و اجرای نقشه جامع علمی کشور خوب و مثبتی بوده است.
وی افزود: اساساً وقتی صبحت از نهضت علمی میشود منظور ضرورت تقویت علم و اقتصاد دانش بنیان در کشور است.
رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: این مهم است که برنامهها دقیقا مطابق با نقشه جامع علمی کشور باشند تا بتوانیم در منطقه خاورمیانه و جهان از کشورهای سرآمد باشیم.
عزیزی اضافه کرد: راز بالندگی جهاددانشگاهی این بوده است که همواره در مسیر تقویت علم و دانش در کشور گام برداشته و البته رویکردی کاملا اعتدالی داشته است.
وی بیان کرد: میتوان از پتانسیلهای علمی جهاددانشگاهی برای تقویت پژوهشهای کاربردی در کشور به ویژه استانهای محروم استفاده کرد.
رئیس دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: خصوصا آنکه لرستان از جمله استانهای اقتصاد مقاومتی است و در این زمینه باید بر معیار ظرفیتهای استان لرستان از جهاددانشگاهی استان لرستان استفاده کرد و این نهاد میتواند در این زمینه کارگشا باشد.
عزیزی بیان کرد: بیتردید مدیریت جزیرهای نمیتواند راهگشا باشد بلکه مدیریت سیستماتیک است که میتواند توسعه یافتگی را به دنبال داشته باشد. در این راستا مدیران باید برای توسعه استان لرستان، تعامل مستمر با نهادی تحقیقاتی و علمی همچون جهاددانشگاهی داشته باشند.تا از ظرفیتهای علمی جهاددانشگاهی برای تقویت اقتصاد دانش بنیان و توسعه لرستان باید استفاده شود.
وی در پایان تصریح کرد: این نکته نیز مهم است که باید نگاه سیستماتیک و فرابخشی داشت نه نگاه جزیرهای و اگر میخواهیم به توسعه یافتگی برسیم باید به دنبال تقویت نهاد علمی کشور باشیم و جهاددانشگاهی از جمله این نهادهای خوش سابقه است. بنابراین تعامل مدیران با جهاددانشگاهی یک ضرورت حتمی است.
انتهای پیام