به گزارش ایسنا، مهندس نسترن محمدی با رد شایعاتی درباره "احتمال سرطانزا بودن" یکی از برند های کرم شکلات فندقی که در کارخانههای ایتالیایی و لهستانی تولید میشود، گفت: پروانههای این محصول از ابتدای سال ۱۳۹۰ در اداره کل نظارت بر مواد غذایی، پس از بررسی مدارک و مستندات مربوطه صادر و مجددا در سال ۹۴ تمدید شد.
وی با تاکید بر اینکه در زمان ورود فراوردههای غذایی، فاکتورهای ایمنی و کیفیت از نظر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی مطابق با مقررات ملی و بهداشتی مربوطه مورد ارزیابی و آزمایش قرار میگیرند، افزود: کرم کاکائو فندقی مذکور بترتیب از ۲۰، ۴۷، ۱۳ و ۷ درصد روغن، شکر، فندق، کاکائو و حدود ۹درصد پودر شیر خشک و آب پنیر تشکیل شده است.
وی در تشریح بیشتر مواد تشکیل دهنده این محصول عنوان کرد: ۱۰۰ گرم محصول مذکور دارای ۱۱ گرم اسید چرب اشباع و یک درصد گرم اسید چرب ترانس است که مصرف فراوردههای اینچنینی از منظر دریافت بالای اسید چرب اشباع و ترانس از مواد خوراکی ممکن است سلامتی را با چالش مواجه کند، اما اینکه موجبات سرطانزایی شود، بحثی است که مبنای قانونی ندارد.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی در هشداری تغذیه ای خاطر نشان کرد: هرچه میزان دریافت چربی های اشباع شده کم باشد، سلامتی قلب بیشتر بوده و تناسب اندام بهتر حفظ خواهد شد.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در پایان توصیه کرد: در موقع تهیه محصول به طرح برچسب اصالت و شماره پروانه بهداشتی ورود توجه شود و از خرید محصولات فاقد مجوزهای لازم از وزارت بهداشت خودداری شود.
انتهای پیام