رحمانی موحد اعلام کرد

دستیابی به ۳۲ منوی غذای ایرانی در جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»

معاون گردشگری کشور، دستیابی به ۳۲ منوی غذای ایرانی و ورود به فهرست رستوران ها را یکی از دستاوردهای جشنواره‌های منطقه‌ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» اعلام کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مرتضی رحمانی موحد در مراسم آیینی آخرین جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» منطقه ۸ کشور با معرفی برترین سرآشپزهای استان‌های هرمزگان، بوشهر و خوزستان و منطقه آزاد اروند، گفت: دستیابی به ۳۲ منوی غذای ایرانی از مهمترین دستاوردهای این جشنواره در هشت منطقه کشور بوده و بی‌شک این تلاش، زمینه‌ساز توانمندی و ارتقاء فرهنگ و اقتصاد میهن عزیزمان، از طریق توسعه صنعت گردشگری خواهد شد.

وی یادآور شد: امسال برای نخستین‌بار هشت جشنواره سفره ایرانی، سلسله‌وار از اردیبهشت ماه در مناطق مختلف کشور برگزار شد که آخرین جشنواره در منطقه ۸ کشور به میزبانی خوزستان بود.

او با تشریح روند ایده‌پردازی‌ها تا اجرای جشنواره‌ «سفره‌ ایرانی، فرهنگ گردشگری» در مناطق هشتگانه کشور، اظهار کرد: در این هشت جشنواره، ۳۱ استان کشور تمام ظرفیت‌های خود را در زمینه سفره‌های مختلف و غذاهای سنتی به نمایش گذاشتند، ضمن آن که آشپزهای مختلف در رقابت با یکدیگر، ظرفیت‌های غذا را به عنوان جاذبه‌های گردشگری مناطق مختلف معرفی کردند.

رحمانی موحد بیان کرد: خوشبختانه آن هدفی که ما برای ایجاد یک حرکت، انگیزه و تلاش در جبهه فعالان سفره ایرانی از بابت برگزاری این جشنواره‌ها داشتیم، اتفاق افتاد و با جشنواره هشتم کامل شد.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: این جشنواره‌ موتوری است که همه بخش‌های صنعت گردشگری از جمله تورهای گردشگری، هتل‌ها و رستوران‌ها را به حرکت درمی‌آورد.

وی با تاکید بر اینکه در جشنواره‌ «سفره‌ ایرانی، فرهنگ گردشگری» خط فرهنگی دنبال شده است، افزود: مسائل فرهنگی در این سریِ جشنواره، خیلی خوب دیده شده و مطالعات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

به گفته رحمانی موحد، در جشنواره‌ ملی که سال ۹۶ برگزار می‌شود، از میان ۳۱ آشپز استان‌های مختلف، ۳ آشپز برتر ایران معرفی خواهند شد.

او با بیان این که در آینده نزدیک جشنواره ملی سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری را برگزار می کنیم، گفت: سالانه حدود ۳۰۰ میلیارد دلار هزینه کرد گردشگر از محل تغذیه است و اگر بتوانیم سفره ایرانی را در کشورمان آن قدر برجسته کنیم که مورد شناسایی و آشنایی گردشگرهای بین المللی و حتی داخلی باشد می توانیم سهم خوبی از این هزینه کرد، در داخل کشور داشته باشیم.

معاون گردشگری ادامه داد: وقتی یک فرد شمالی با تنوع غذایی در خوزستان آشنا شود و یا بر عکس، متعاقب آن سفر و رفت و آمد پیش می آید و سفره ایرانی به تنهایی تبدیل به جاذبه می شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۱ دی ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95101106400
  • خبرنگار : 71021