مرتضی رحمانی موحد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به ثبت دو غذای خراسانی، اظهار کرد: دو غذای معروف و اصیل این استان یعنی شیشلیک و شله مشهدی را به ثبت ملی رساندهایم، در تلاش هستیم تا علاوه بر ثبت جهانی شیشلیک و شله مشهد، دو غذای دیگر سنتی و اصیل خراسان را ثبت جهانی کنیم.
رحمانیموحد با بیان اینکه برنامههای رویداد سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری که هفته قبل در مشهد برگزار شد نیز در همین راستا بود، تصریح کرد: برگزاری جشنوارههای منطقهای تاثیر زیادی بر ثبت جهانی غذاها دارد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: با این نوع از برنامهها غذاهای سنتی ایران، شناسایی شده و در مقیاس جهانی معرفی میشوند که این اقدام تاثیرات زیادی برای آنکه عموم مردم با غذاهای ایرانی آشنا شوند دارد، همچنین از ثبت این غذاها به نام دیگر کشورها نیز جلوگیری میشود.
وی از برگزاری جشنواره بعدی غذا در کرمان و منطقه 5 خبر داد و گفت: باتوجه به اینکه استقبال از جشنوارههای غذا بسیار خوب بوده است و تا حد زیادی به اهداف خود در برگزاری جشنوارههای غذا دست پیدا کردیم، این رویدادها ادامه مییابد.
انتهاي پیام