داور پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان گفت: سطح این مسابقات ستودنی است و تفاوت این مسابقات با دورههای گذشته، کاملا محسوس است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) مهدی دغاغله در گفتوگویی اظهار کرد: به نظر میرسد پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان نسبت به دورههای گذشته جاافتادهتر و پختهتر است؛ حتی شرکتکنندگان در این دوره از مسابقات نیز نسبت به دورههای قبل با آمادگی بیشتری از نظر کیفی حاضر شدهاند.
وی با بیان اینکه «رشد کیفی مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان و شرکتکنندگان در این دوره از مسابقات کاملا محسوس است»، اظهار کرد: با توجه به اینکه شرکتکنندگان در این مسابقات، قشر دانشجو هستند و باید سطح این مسابقات به طور طبیعی نسبت به مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران پایینتر باشد اما سطح پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان نه تنها پایینتر از مسابقات بینالمللی قرآن اوقاف نیست بلکه ستودنی است.
وی افزود: این جاافتادگی و رشد مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان موجب میشود بسیاری از داوران و شرکتکنندگان مسلمان از کشورهای مختلف با این مسابقات بیشتر آشنا شوند و حتی برای سالهای آینده متقاضی حضور در این مسابقات باشند و تمام تلاش خود را انجام دهند تا در سالهای آینده با سطح بهتری در این مسابقات حضور پیدا کنند.
داور پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان ادامه داد: یکی از عوامل موفقیت مسابقات در این دوره، جدی گرفتن آن از سوی مسئولان اجراکننده است؛ استفاده از تجارب مدیران و برگزارکنندگان قبلی مسابقات از جمله عواملی است که موجب شده تا پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان در سطح بسیار عالی برگزار شود. زمانی که از تجربیات مسئولان قبلی استفاده کنیم دیگر نیازی نیست که مسئولان جدید دوباره تجربه کنند.
وی اظهار کرد: برخلاف سایر دستگاهها و نهادها و حتی مسابقات و همایشها که وقتی مدیری میرود دیگر کنار گذاشته میشود، در مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان شاهد آن هستیم «رحیم خاکی» که از بنیانگذاران این مسابقات بوده و تجربیات زیادی دارد در کنار مسئولان جدید برگزارکننده این مسابقات حضور دارند و تجربیات خود را در اختیار برگزارکنندگان میگذارد؛ این نکته بسیار ارزشمند است.
وی با بیان اینکه «حافظان در این دوره از مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان خیلی خوب درخشیدند»، اظهار کرد: سطح حافظان این دوره از مسابقات بسیار بالا بود و رقابت در مرحله فینال برای حافظان بسیار مشکل است.
دغاغله ادامه داد: سطح قاریان این مسابقات نیز خوب بود اما به هر حال حافظان از سطح بسیار بالاتری برخوردار بودند. به نظر میرسد بهترین راه برای ارتقای دانشجویان در رشته قرائت برگزاری کارگاههای آموزشی برای شرکتکنندگان است.
وی ادامه داد: برگزارکنندگان مسابقات و مسئولان قرآنی کشورمان میتوانند در حاشیه برگزاری این رقابتها، دورههای فشرده آموزشی را در قالب کارگاههای آموزشی برای دانشجویان قاری قرآن برگزار کنند یا گروههایی از اساتید قرآنی کشورمان را به کشورهای مختلف اعزام کنند تا آموزشهایی به دانشجویان مسلمان در کشورهای مختلف ارائه شود.
انتهای پیام