وزیر علوم:

کمیسیون توسعه آموزش عالی قرآنی زمینه‌ساز احیای قرآن در عرصه علمی کشور است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دهم دی‌ماه در پنجمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور در دولت یازدهم گفت: اجرای برنامه‌های ملی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی زمینه‌ساز احیای امر قرآن در عرصه علمی کشور است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دهم دی‌ماه در پنجمین جلسه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور در دولت یازدهم گفت: اجرای برنامه‌های ملی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی زمینه‌ساز احیای امر قرآن در عرصه علمی کشور است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در این نشست فرهادی ضمن ابراز خرسندی و تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در راستای تدوین برنامه‌های ملی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور و اقدامات مرتبط با جاری‌سازی آن اظهار کرد: مطابق با مصوبه جلسه پیشین، کارگروه‌های تخصصی به‌عنوان بازوی اجرایی کمیسیون وظیفه راهبری برنامه‌ها ی ملی را برعهده دارند.

وی افزود: به موازات کارگروه‌ها، کمیته تخصیص اعتبارات و نظارت بر اجرای برنامه‌های ملی به‌عنوان رکن دیگر تحقق برنامه‌های ملی با مأموریت اصلی پایش، ارزیابی و رصد اجرای برنامه‌ها ذیل کمیسیون نیز تشکیل خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم اهتمام مدیران برنامه‌های ملی بر اجرای هرچه بهتر وظایف محوله گفت: بهره‌مندی از ظرفیت ملی کشور در هر دو سطح ستاد و صف برای اجرای برنامه‌های ملی نویدبخش احیای امر قرآن در نظام پژوهش و آموزش عالی قرآنی است.

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی مبنی بر تخصیص اعتبارات به توسعه فرهنگ قرآنی و لزوم دوری از هزینه‌کرد این بودجه در برنامه‌های جاری دستگاه‌ها، بودجه‌ریزی عملیاتی را به‌عنوان یکی از مطالبات اصلی قانون‌گذار برشمرد و افزود: آن‌چه برای کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور اهمیت دارد دستیابی به اهداف تعیین‌شده برای هر برنامه ملی و خرد پروژه‌های مرتبط است.

وی ادامه داد: در این راستا مدلی کارآمد با هدف تأمین نیازهای نظام توسعه فرهنگ قرآنی و اولویت‌های اسناد بالادستی و هم‌چنین ظرفیت‌پردازی برای نهادهای آکادمیک کشور طراحی شده که این مدل می‌تواند مبنای تخصیص بودجه قرآنی در سالیان آتی قرار گیرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ارائه پیش‌نویس سند راهبردی توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی، از همه نهادها و دستگاه‌های عضو کمیسیون و دیگر صاحب‌نظران مرتبط دعوت کرد تا با ارائه نظرات خود زمینه غنای هر چه بیشتر این سند ملی را فراهم آورند.

در این نشست رؤسای کارگروه‌های تخصصی کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی به ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته برای اجرایی‌سازی کلا ن برنامه‌های ملی و بین‌المللی مصوب جلسه قبلی این کمیسیون پرداختند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۱ دی ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93101105764
  • خبرنگار :

برچسب‌ها