وزیر نفت صبح امروز با بیان این که هفت هزار میلیارد تومان از پول کشور توسط بابک زنجانی خورده!! شده است از رواج حرام خواری در سیستم اداری کشور، ابراز تاسف کرد؛ پدیده شومی که به زعم وی قبح سالهای گذشته را در سیستم اداری کشور از دست داده است.
به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، حرفهای زنگنه که در همایش ارتقای سلامت اداری و مقابله با فساد عنوان شد مطمئنا برای اغلب مخاطبان هم حرف غریبی نیست و شاید تنها نکته مهم اذعان صریح یک مقام عالی رتبه دولتی به این پدیده شوم باشد.
چند خیابان پایین تر از سالن اجلاس سران که مدیران دولتی برای ارتقای سلامت اداری گرد هم جمع شده بودند تا با برگزاری کنفرانس، درباره فساد و حرام خواری در سیستم اداری کشور چارهاندیشی کنند، دانشگاه تهران در غیاب دوربینهای صدا و سیما و بسیاری از مسوولان دولتی، از وزارت علوم گرفته تا بنیاد ملی نخبگان، میزبان مدیری از جنس دانش و مردمی در آخرین دیدار با همکاران و دانشجویانش بود.
معاونت پژوهشی بنیاد ملی نخبگان بالاترین پست مدیریتی بود که مرحوم دکتر فخرایی شاید آن هم به واسطه اصرار دکتر واعظ زاده همکار و هم اتاقی خود در دانشکده که به عنوان اولین معاون علمی و فناوری رییس جمهور عهده دار مسوولیت بنیاد ملی نخبگان نیز شده بود راضی به پذیرش آن شد اما در همین تجربه کوتاه مدیریتی نیز اثبات کرد مرام و سلوک فرزندان راستین ملت و انقلاب و ایثارگران فروتن و گمنام سالهای دفاع مقدس با نامدیران و مسوولیتناشناسان مزوری که علی رغم همه شعارها و سخنفرساییها بیتالمال و اموال عمومی را مالالبیت و ملک مطلق خود و نزدیکانشان میدانند فرسنگها فاصله دارد.
دکتر صادق واعظ زاده، استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران در سخنان خود در مراسم تشییع فخرایی از وی به عنوان مدیری فروتن، پرتلاش و در صحنه یاد کرد که در صحنه عمل با بر عهده گرفتن سختترین کارها در خط مقدم فعالیتها همکاران را به تلاش بیشتر وا میداشت.
وی که هم در دوران فعالیت در دانشکده و هم در زمان تصدی معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و ریاست مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از دوستان و همکاران مرحوم دکتر فخرایی بوده است با اشاره به این که آن مرحوم در بعد علمی از پیشگامان حوزه ابر رایانه و میکروالکترونیک در کشور بوده است اظهار داشت: فروتنی دکتر فخرایی زبانزد بود او هیچگاه دنبال نام و عنوان نبود و برعکس هر بار به بهانهای از طرح نام خود سرباز میزد.
رییس اسبق بنیاد ملی نخبگان در ادامه به بیان خاطره ای از پاکدستی و تعهد عمیق دکتر فخرایی به بیتالمال پرداخت و خاطرنشان کرد: در بدو فعالیت بنیاد، دکتر فخرایی برنامهای برای برگزاری نشستی با حضور نخبگان در کیش طراحی کرده بود که گفتم صلاح نیست نخبگان را به کیش ببریم و بهتر است نخبگان را به مناطق محروم ببریم.
دکتر فخرایی با این تصمیم موافقت کرد ولی چون یک هواپیمای چارتر برای این برنامه رزرو شده بود، کل خسارت آن را از حقوق خود پرداخت کرد در حالی که هیچ دلیلی نداشت.
بخش مالی بنیاد مبلغ پرداختی را به حساب ایشان برگرداند ولی دکتر فخرایی هیچ وقت این مبلغ را نگرفت.
واعظزاده با ابراز خرسندی از حضور انبوه اساتید و دانشجویان در مراسم تشییع این استاد فقید که نشان از قدرشناسی آنها نسبت به اوست اظهار داشت: دکتر فخرایی به واقع از ابرار بود. او به مبانی انقلاب بسیار پایبند بود و در عین حال مستقل و استوار طبق تحلیل خود عمل میکرد.
وی در عین حال بسیار اهل مشورت و تعامل بود.
پیکر مرحوم دکتر سید مهدی فخرایی، استاد تمام مهندسی برق و الکترونیک دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، صبح امروز با حضور کم نظیر استادان و دانشجویان دانشکده فنی از مقابل مسجد دانشگاه تشییع شد.
دکتر سید مهدی فخرایی که در بدو تاسیس بنیاد ملی نخبگان، معاونت پژوهش و برنامهریزی بنیاد را عهده دار بود روز گذشته در پی ابتلا به بیماری سرطان خون درگذشت.
وی به رغم ابتلا به نوع نادری از سرطان خون و با وجود توصیه برخی پزشکان و نزدیکان برای پیگیری روند درمان در خارج کشور ترجیح داد روند درمان خود را در یکی از بیمارستانهای دولتی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه دهد و بیماری خود را نیز فرصتی برای تجربه اندوزی پزشکان ایرانی تلقی میکرد.
مراسم اقامه نماز بر پیکر استاد با سخنرانی دکتر صادق واعظ زاده، رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، دکتر نیلی، رییس دانشگاه تهران، دکتر کمرهای ، رییس پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران و برادر آن مرحوم در مسجد دانشگاه برگزار شد و پیکر استاد پس از تشییع تا مقابل دانشکده فنی تا سر در دانشگاه تهران نیز در میان اشک و اندوه انبوه مشایعتکنندگان بدرقه شد.
پیکر استاد فخرایی در زادگاهش شهر دزفول به خاک سپرده خواهد شد.
دکتر سید مهدی فخرایی در سال 1339 در دزفول متولد شد و تحصیلات دوره دبیرستان را در مدرسه وابسته به دانشگاه شیراز پس از انتخاب به عنوان دانشآموز نخبه برگزیده گذراند.
وی سپس در رشته مهندسی برق و الکترونیک موفق به اخذ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران شد و دوره دکتری خود را در همین رشته در دانشگاهی در کانادا ادامه داد.
استاد فخرایی دارای 220 مقاله علمی ملی و بینالمللی در رشته تخصصی خود بود.
وی دبیری 12 همایش علمی در کشور را در کارنامه کاری خود داشت.
انتهای پیام