تشخیص دقیق بیماریهایی مانند پارکینسون که سیستم حرکتی بدن را دچار اختلال میکنند بسیار دشوار است و اکنون محققان دانشگاه استون موفق به طراحی نرم افزاری شدند که گوشیهای هوشمند به کمک آن قادر خواهند بود علائم اولیه این گونه بیماریها را تشخیص دهند.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا)- منطقه خراسان، این برنامه که توسط دکتر مکس لیتل از دانشگاه استون و گروه پژوهشی کامپلکسی در جشنواره علوم انگلیس در بیرمنگام معرفی شده است، کوچکترین تغییرات حرکتی و گفتاری افراد را اندازه گیری کرده و مانند یک پزشک جیبی عمل میکند.
روز به روز نرمافزارهای جدیدی وارد بازار می شوند که از آنها میتوان به عنوان ابزاری برای تشخیص بیمارهای گوناگون استفاده کرد.
به عنوان مثال کیت قابل حمل بینایی سنجی گوشیهای هوشمند نیز انقلابی در مراقبت از چشم در کشورهای فقیر ایجاد کرد. گوشیهای هوشمند نیز میتوانند علائم حیاتی افراد را اندازه گیری کنند.
تشخیص بیماری پارکینسون به این دلیل مشکل است که هیچ آزمایشی (مانند آزمایش خون) برای تشخیص قطعی آن وجود ندارد. این بیماری اغلب با توجه به پیشینه پزشکی فرد و آزمایشات عصبشناسی تشخیص داده میشود و گاهی پزشکان اسکن مغزی را نیز پیشنهاد میکنند.
انتهای پیام