رییس‌جمهور: اسیر حاشیه‌سازی‌ها نمی‌شویم

رییس‌جمهور روز پنجشنبه با تاکید بر این‌که «دولت تدبیر و امید در خدمت به مردم، اسیر حاشیه‌سازی‌ها نخواهد شد» گفت: دولت مصمم است تورم را کاهش داده و سد رکود را بشکند و در این مسیر نیز منتظر هیچ‌کس و هیچ قرارداد خارجی نمی‌ماند.

رییس‌جمهور روز پنجشنبه با تاکید بر این‌که «دولت تدبیر و امید در خدمت به مردم، اسیر حاشیه‌سازی‌ها نخواهد شد» گفت: دولت مصمم است تورم را کاهش داده و سد رکود را بشکند و در این مسیر نیز منتظر هیچ‌کس و هیچ قرارداد خارجی نمی‌ماند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در شورای اداری استان لرستان، با اشاره به این‌که «توسعه و پیشرفت، بدون تعامل سازنده با دنیا موفق نمی‌شود»، تصریح کرد: تعامل سازنده با دنیا به معنای فروختن عزت و استقلال کشور نیست بلکه تدبیر برای حل مشکلات مردم است.

وی با اشاره به این‌که «امروز چهره دیگری از ایران در افکار عمومی جهان وجود دارد»، افزود: لازمه توسعه و پیشرفت کشور ، آرامش اجتماعی است.

وی گفت: پرچمدار این کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی است و همه باید در اجرای سیاست‌های ابلاغ شده از سوی معظم له تلاش کنیم.

رییس‌جمهور گفت: دولت خود را متعهد به عمل به اجرای سیاستهای ابلاغی نظیر اقتصاد مقاومتی و یا اجرای شعار اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی می‌داند.

وی تصریح کرد: هماهنگی خوب میان دولت و قوای دیگر وجود دارد و قانون ملاک همکاری ها است و همه زیر پرچم ولایت خدمت خواهیم کرد.

وی تعامل سازنده با دنیا را از عوامل توسعه و پیشرفت کشور خواند و گفت: حرکت ما به سمت روندی است که نتیجه برد - برد برای ایران داشته باشد و دولت طی ۱۰ ماه گذشته موفق به تامین منافع ملت ایران در منطقه و جهان شده است و توانسته زمینه‌های تحریم را آرام آرام مرتفع کند.

روحانی گفت : چهره امروز ایران در دنیا و نزد افکار عمومی کاملا متفاوت با گذشته است و این باعث شده تا کارآفرینان بسیاری برای حضور و سرمایه‌گذاری در ایران اعلام آمادگی کنند به نحوی که امروز ما حتی پیش نویس قراردادهایی را با آن‌ها امضا کرده‌ایم.چ

وی افزود: برنامه‌ریزی های ما براساس شرایط موجود است، ما منتظر کسی و یا قراردادی برای توسعه کشور نیستیم اما درعین حال از هر قراردادی که منافع کشور را تامین کند، استقبال می‌کنیم.

وی با اشاره به این‌که «در سند چشم‌انداز، بر تعامل سازنده با جهان تاکید شده و ما خواستار روابطی خوب با همه کشورهای دنیا و بویژه همسایگان هستیم» گفت: این قانون است که اگر کشوری بخواهد پیشرفت کند باید بازار هدف و صادرات داشته باشد و خوشبتخانه امروز شرایط ما به نحوی است که می‌توانیم تعاملات مستقیم با کشورهای منطقه داشته باشیم.

رییس‌جمهور گفت: ممکن است کسی در کنار این مواضع حاشیه درست کند که ما عزت می‌خواهیم اما مگر کسی هست که بخواهد عزت و کرامتش را بفروشد، بحث بر سر تدبیر و عقل است که چگونه با دنیا سخن بگوییم، تعامل کنیم و مسایل را مرتفع نماییم.

وی افزود: واضح است که در دنیای امروز کشورهای ستمگری وجود دارند که نمی‌خواهند ایران پیشرفته را شاهد باشند، ولی وظیفه ماست که در همین واقعیت‌های موجود دنیا، راه را پیدا کنیم.

وی ثبات در اقتصاد داخلی ، کاهش تورم و از بین بردن رکود را عاملی دیگری در جذب سرمایه گذاری ارزیابی کرد و گفت: سرمایه‌گذار مبنایش برای حضور ثبات و آرامش و امنیت است،اما متاسفانه در سال‌های قبل نوسان قیمت‌ها در بازارهای مختلف ساعت به ساعت بود و هیچ‌کس حاضر به حضور در این اقتصاد نمی‌شد.

رییس شورای اقتصاد ، با بیان این‌که «امروز مردم ما ثبات و آرامش را در بازار احساس می‌کنند»، گفت: دولت از روز اول استقرار، تلاش کرد که با تورم افسار گسیخته توام با رکود مبارزه کند؛ زیرا وضع به گونه ای بود که نقدینگی در جامعه سیل وار هر ساعت به یکسو حرکت می‌کرد و بنیان‌های اقتصادی را از بین می‌برد.

وی وضع اقتصادی کشور در سال‌های گذشته را در طول تاریخ ایران بی‌سابقه توصیف کرد و گفت: در حالی که تورم بالای ۴۳ درصد بود، رشد اقتصادی به حدود منفی هفت درصد رسیده بود و من و همکارانم می‌دانستیم که چه بار سنگینی را باید روی دوش بگیریم.

وی افزود: خوشبختانه وعده ما برای پایین آوردن نرخ تورم به ۳۵ درصد در سال ۹۲ محقق شد و امسال می‌خواهیم این عدد را به ۲۵ درصد برسانیم و همچنین رشد اقتصادی را مثبت کنیم.

رییس‌جمهور گفت: کارهای بسیاری پیش رو داریم و ملت ایران شاهد رونق اقتصادی و حرکت شتابان تر کشور در توسعه و سازندگی خواهند بود.

وی در ادامه با اشاره به این‌که «دولت کارفرما، تجربه ای شکست خورده است و منجر به توسعه نمی‌شود» به مرور مشکلاتی نظیر بیکاری در استان لرستان پرداخت و گفت این مشکلات و حل آن‌ها ، اولویت همه مسوولان نظام است و باید همه در کنار یکدیگر نسبت به حل این معضلات اقدام کنیم.

رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش ضمن قدردانی از مردم استان لرستان که نقش چشمگیری در طول تاریخ و بویژه در دوران دفاع مقدس داشتند، گفت: امروز نیز این مردم بزرگوار، تلاشگر و فداکار باید برای توسعه استان و ایجاد اشتغال برای فرزندانشان همان‌طور افتخارآفرینی کنند.

وی به جلسات متعدد در تهران برای اجرای ۷۹ طرح در حوزه کشاورزی، صنعتی و گردشگری استان لرستان اشاره و اظهار امیدواری کرد: با اجرای این طرح‌ها تحول قابل توجهی در استان انجام شود و لرستان بتواند در محصولات کشاورزی و دامپروری علاوه بر نیاز استان به بخش های دیگر کشور نیز صادرات داشته باشد.

وی اشتغال سریع را منوط به فعال شدن طرح های نیمه تمام و بهره‌برداری از تمام ظرفیت واحدهای صنعتی و تولیدی دانست و از ارائه تسهیلات از صندوق توسعه ملی به این صنایع خبر داد.

وی تصریح کرد: باید از یک سو مزیت‌های نسبی کشور را برجسته کنیم و از سوی دیگر روابطمان را با دنیا بهبود بخشیم.

روحانی با بیان این‌که «سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی مبتنی بر حضور و مشارکت مردم در صحنه است» گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند می خواهیم این سیاست‌ها، انقلاب اقتصادی ایجاد کند و ما باید آن را اجرا و عملیاتی کنیم.

وی نیاز ایران برای توسعه را ۳۰۰ میلیارد دلار در مرحله کنونی ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه امروز داوطلبان زیادی برای سرمایه‌گذاری در ایران وجود دارد.

استاندار لرستان نیز در این جلسه ضمن برشمردن شاخص های اقتصادی و فرهنگی استان و بیان مطالبات مردم، حضور هیئت دولت در استان لرستان و بررسی دقیق مسائل این استان را نقطه عطفی در حل مشکلات، ایجاد رفاه و توسعه دانست و از رئیس جمهور و اعضای کابینه قدردانی کرد.

وی با بیان این‌که «سند آمایش استان با برش شهرستانی به عنوان نقشه راه تهیه شده است»، گفت: سند اشتغال هم در هر شهرستان مهیا شده تا فرمانداران بدانند با چه رویکردی باید اشتغال زایی کنند.

استاندار لرستان تنها راهکار عملی خروج استان لرستان از بن بست را جذب سرمایه گذاری توصیف کرد و گفت: دولت می تواند با اقداماتی نظیر تامین منابع بانکی، ایجاد صنایع مادر و آزادسازی حریم قلعه فلک الافلاک زمینه های رونق استان در حوزه کشاورزی ، صنعتی و گردشگری را فراهم آورد.

در این جلسه آیت الله شاهرودی، عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده ولی فقیه در استان اظهار امیدواری کرد سفر رئیس جمهور به لرستان زمینه های توسعه مادی و معنوی این استان را فراهم آورد.

همچنین در این نشست هر یک از نمایندگان استان لرستان با تشریح معضلات و طرح های شهرستان های خود اظهار امیدواری کردند با اجرایی شدن طرح های دولت در لرستان مردم به تدریج شاهد کاهش محرومیت ها و توسعه باشند.

محمد باقر نوبخت، معاون نظارت برنامه ریزی و راهبردی رئیس جمهور نیز در سخنانی از اختصاص ۶۱۰ میلیارد تومان بودجه به استان لرستان در این سفر خبر داد و گفت: با جذب این اعتبارات تحرک جدی در زمینه توسعه و اشتغال زایی این استان ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 93032916257
  • خبرنگار : 71038

برچسب‌ها