یک استاد برجسته اخلاق با اشاره به تقدسزدایی و نمایش چهره حضرت عباس (ع) و فرزندان امام حسین (ع) در فیلم رستاخیز اظهار کرد: نمیتوان از اینگونه اقدمات، به سادگی گذشت زیرا هر تصویر و نقشی نمیتواند گویای معنویت مقدسان باشد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین سیدمهدی طباطبایی در گفتگو با ابنا با بیان اینکه مقام شامخ قمر بنیهاشم (ع) بسیار رفیع است، تصریح کرد: وقتی بخواهند پوریای ولی را هم نشان دهند اول قداستش و سپس قیافهاش را به نمایش میگذارند؛ چه برسد به شخصیتی همچون قمر بنیهاشم (ع) که اینقدر معنویتشان بالاست که به تصویر در نمیآید.
وی افزود: عوامل فیلم «رستاخیز» کار خلافی را مرتکب شدهاند؛ ولو اینکه میگویند ما هزینه پرداخت کردهایم. هر هزینهای نیز متحمل شده باشند دلیلی برای توجیه این کار خلاف نمیشود. آنها وظیفه داشتند قبل از این ماجرا از مراجع معتبر و علمای شایسته سوال و تحقیق کنند.
نماینده سابق تهران و مشهد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر تبعات منفی این فیلم در جامعه گفت: قطعا این تصویر و این فیلم آفتزاست و برای مسلمین امری خطیر است.
طباطبایی به عوامل فیلم «رستاخیز» هشدار داد: بنده بیم آن دارم که قداستزدایی از قمر بنیهاشم (ع) و شیرخواره حضرت اباعبدالله (ع) نهتنها بر آن آقایی که اصرار دارد این موضوع باشد، بلکه آنانی که آن را ببینند و به خیال خودشان تصویر را زیبا تصور کنند عذاب نازل کند.
وی اضافه کرد: این عذاب معنایش چنین نیست که بیفتند و بسوزند و بمیرند. نه! عذاب الهی بر دل وارد میشود؛ یعنی دلها تیره و چشم باطن کور میشود.
این استاد اخلاق با اشاره به آیه «لَهُم قُلُوبٌ لا یَفقَهُونَ بها ولَهُم أَعیُنٌ لا یُبصِرُونَ بها ولَهُمْ آذانٌ لا یَسمَعُونَ بها ...» اظهار کرد: این تقدسزدایی بدین معناست که آدمهایی که وارد این عرصه شدند امر خطیری را ضایع کردند و از بین بردند. خداوند نیز استعداد و هوش را از آنها میگیرد و آدمهای بدبختی میشوند که قرآن میفرماید این جور آدمها زمینه خطر، خزی و بدعاقبتی را برای خودشان فراهم میکنند.
وی خاطرنشان کرد: به نظر من نهتنها تصویر کردن فرزندان معصومین (ع) - به خصوص حضرت علیاکبر (ع) و علیاصغر (ع) - بلکه به تصویر کشیدن هر کدام از بزرگان دینی جز ضایع کردن قدرت ایمانی و تقوایی آنها چیز دیگری در پی نخواهد داشت.
طباطبایی در پایان خطاب به عوامل فیلم «رستاخیز» گفت: اصالت هنرمند در این است که با هنر خود اعتقادات را تقویت کند. اینکه یک هنرمند فضایی برای ضعف اعتقادی ایجاد کند، نشان از ضعف و بیهنری اوست.
انتهای پیام