سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان به دلیل آن که هنوز به لحاظ رشدی کامل نشده در برابر مسمومیت و بیماریهای ناشی از غذاهای آلوده بسیار آسیبپذیرتر از بزرگسالان است.
به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متخصصان اطفال همواره به والدین توصیه میکنند که قبل از غذا دادن به کودک حتما دستهای خود را با آب و صابون بشویند.
سایت هلث دی نیوز در مقالهای در این رابطه منتشر کرد که والدین یا پرستارانی که مسئولیت نگهداری از کودکان و خردسالان را برعهده دارند لازم است برای جلوگیری از مسموم شدن مواد خوراکی علاوه بر رعایت بهداشت فردی حتما به توصیههای زیر عمل کنند:
- پیش از آماده کردن غذا یا خوراندن آن به کودک، دستهای خود را به دقت بشویید.
- تنها مقدار مناسبی از غذا را داخل ظرف مخصوص کودک بریزید و از گذاشتن ظرف اصلی در مقابل کودک خودداری کنید.
- برای غذا دادن به کودکتان از قاشق جداگانه استفاده کنید و هرگز از قاشق مشترک با فرد دیگر حتی خودتان برای غذا دادن به کودک استفاده نکنید.
- از گذاشتن غذای کودک در محیط اتاق برای مدت بیش از دو ساعت خودداری کنید.
- از گذاشتن غذا در داخل یخچال و در ظروف بدون درب برای مدت بیش از سه روز خودداری کنید.
انتهای پیام