یک مدرس حوزه و دانشگاه قرآن و علوم حدیث با بیان اینکه «باید مراقب افرادی باشیم که میخواهند از دعا که خیلی در اسلام توصیه شده برای خود کسب شغل کنند» گفت: باید دعای توصیه شده را به مردم آموزش دهیم نه خرافاتی که در حال حاضر در حال رواج است.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی ایازی در گفتوگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه «تردیدی نیست که دعا افزون بر آثار معنوی و روحی که برای شخص دعاکننده بر جای میگذارد یک آثار تکوینی هم در جامعه دارد» اظهار کرد: دعا معمولا به دو صورت قولی و شفاهی و یا کتبی و نوشتاری انجام میشود.
این مدرس حوزه و دانشگاه قرآن و علوم حدیث با بیان اینکه «شخص دعاکننده خیلی میتواند موثر و تاثیرگذار باشد» گفت: ارتباط روحی و معنوی که فرد در دعا با نوشتن و یا گفتن خودش با خداوند برقرار میکند خیلی مهم است.
ایازی ادامه داد: اما بحث دعانویسی از مقوله دعا جداست. گاهی یکسری از افراد از دعا برای خود به عنوان یک شغل استفاده میکنند و این دعا اثر و خاصیتی ندارد چرا که نه بعد معنوی را به وجود میآورد و نه اثر تربیتی روی فرد میگذارد.
وی با بیان اینکه «ما امروزه چه در کشور خودمان و چه در کل جهان شاهد شغلی با عنوان دعانویسی هستیم» گفت: چیزهایی که نوشته میشود از مظاهر خرافات است و برخی از افراد میخواهند با نوعی رفتار مراد و مریدی، یک ارتباطی را با افراد بگیرند که این کار اصلا صحیح نیست.
انتهای پیام