نماينده آبادان با اشاره به سخناني از ائمه(ع) عزل و نصبهاي بيمورد وزير اقتصاد را يكي از نقاط ضعف او دانست و گفت: علي (ع) دو عامل نصب بيمايگان و كنار زدن افراد ماهر را آفت سياست ميدانست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سيدحسين دهدشتي افزود: در اسلام بايد سمتهاي اداري با استناد به دانش و تبحر فرد به وي اعطا شود، و توزيع پستها بايد تضمينكنندهي شايستهسالاري باشد؛ زيرا شايستهسالاري نظامي است كه در آن مزايا تنها بر اساس شايستگي به فرد تنفيذ شده و او بر اساس همين صفت منصوب ميشود.
دهدشتي در ادامه با بيان اينكه علي(ع) نيز درخصوص شايستهسالاري هشدار داده بودند، عنوان كرد: اميرالمومنين(ع) فرمودند تنها كسي ميتواند امور را به درستي اجرا كند كه اهل زد و بند نباشد. البته نقض شايستهسالاري منجر به رفيقبازي و واگذاري امتيازات ميشود.
عضو كميسيون انرژي مجلس در ادامه به ماجراي نصب آقاي جهرمي اشاره كرد و گفت: طبق مستندات، ايشان تخصص و سابقهي لازم را براي ادارهي امور نداشتند و اين در حالي است كه مديرعامل بايد حداقل پنج سال سابقه داشته باشد. آقاي جهرمي 10 مدير باسابقه كه حدود 28 يا 29 سال سابقهي كاري داشتند را عزل كرده و جاي آنها افرادي را گذاشت كه سابقهي زيادي در كارنامهي خود نداشتند كه اين خود مصداق بارزي از رفيقبازي است.
دهدشتي، نصب خاوري را هم زير سوال برد و گفت: خاوري قبل از دولت نهم مديرعامل بانك سپه بود و از سال 84 تا 87 در خارج به فعاليتهاي فردي مشغول بود. اين در حالي است كه آقاي حسيني در سال 88 انتصاب خاوري را آگاهانه ميخواند و تنها يك سال و نيم بعد طي اطلاعيهاي نام او جزو اسامي پذيرفته شدگان مشاهده ميشود. وزير اقتصاد به تنهايي خود را مسوول انتصاب خاوري ميداند. حال سوال اين است كه آقاي وزير طي دو سال از دو تابعيت بودن خاوري مطلع نشدند و يا اينكه متوجه نشدند كه خانوادهي او در ايران نيستند؟ بعد از انتصاب خاوري رسانهها موضوع دو تابعيت بودن او را مطرح كردند. آيا روابط عمومي وزير هم در اين رابطه به او اطلاعي نداد؟ نكتهي آخر اين است كه آقاي حسيني از سفر قريبالوقوع خاوري به انگليس هم باخبر نشد؟ و سوالي كه در اين خصوص پيش ميآيد اين است كه چطور اجازهي خروج از ايران براي او صادر شد؟
انتهاي پيام