دبير پيشين انجمن روزنامهنگاران مسلمان معتقد است كه رسانهها بايد در ترويج فضاي نقدپذيري در كشور كار بيشتري انجام دهند.
علي يوسفپور در گفتوگو با خبرنگار رسانه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در هفدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها با اشاره به اينكه سطح تحمل انتقادپذيري در بين مسوولان كشور كاهش يافته است اظهار كرد: مسوولان كشور بايد سطح نقدپذيري خود را بالا ببرند چراكه در دستورات ديني نيز به موضوع امر به معروف و نهي از منكر تاكيد زيادي شده است، البته نقد نيز بايد دلسوزانه باشد نه تخريبي.
وي با انتقاد از فضاي رسانهيي حاكم بر كشور عنوان كرد: بهترين كار براي گسترش فضاي نقدپذيري در كشور، عمل به توصيههاي ديني است و اين است كه گفتن عيب هر كس بهترين هديه به اوست.
او اظهار كرد: اين كه تا يك رسانه انتقاد ميكند، به سرعت حمايتهاي قانوني از آن رسانه قطع شود، كار درستي نيست. از سوي ديگر دولت و مجلس بايد كمك كنند يارانه بخش فرهنگ سهم بيشتري را از كل يارانهها به خود اختصاص دهد و به نظر من حتي بعد از اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها بهتر است يارانه بيشتري به بخش فرهنگ مانند ديگر كشورها اختصاص داده شود.
اين فعال عرصه رسانه با تاكيد بر فعاليت بيشتر ايران در حوزه اطلاعرساني منطقهيي و خارجي توضيح داد: متاسفانه آينده شغل روزنامهنگاري در ايران مشخص نبوده و بايد براي شغل روزنامهنگاري و خبرنگاري در ايران همانند مشاغلي مانند پزشكي و مهندسي، يك نظام جامع، تحت عنوان نظام خبرنگاري ايجاد شود تا آن نظام از اعضاي خود حمايت كند.
وي تاكيد كرد: از سوي ديگر بسياري از خبرنگاران و روزنامهنگاران بعد از مدتي كار در عرصه رسانه، وارد شغلهاي ديگر مانند روابط عمومي ميشوند. اين در حالي است كه در كشورهاي ديگر افراد تا سنين بالا همچنان در عرصه مطبوعات كار ميكنند.
او تصريح كرد: توقيف نشريه بايد در آخرين مرحله انجام شود و اگر كسي هم اشتباه ميكند نبايد كل روزنامه را تنبيه كرد. در كشورهاي ديگر نيز هم به رسانههاي منتقد و هم به رسانههاي حامي دولت يارانه پرداخت ميشود و در فضاي انتقادي افكار رشد ميكند.
يوسفپور گفت: به نظر من معاونت امور مطبوعاتي وزارت ارشاد بايد رفتاري پدرگونه داشته باشد و همه مطبوعات و نشريات و خبرگزاريهاي كشور را مورد حمايت خود قرار دهد.
انتهاي پيام