عضو شوراي مركزي مجمع فيلم‌سازان: «بيم آن مي‌رود كه به مناقشات گذشته بازگرديم» «كاهش اعضاي شوراي صنفي نمايش، غيرقانوني است»

از طرف مجمع فيلم‌سازان سينماي ايران اعلام شد: «کاهش اعضاء شوراي صنفي که بدون هماهنگي با شوراي عالي تهيه‌کنندگان صورت گرفته غير قابل قبول وغيرقانوني است»

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عزيزالله حميدنژاد عضو شوراي مرکزي مجمع فيلمسازان سينماي ايران، نقطه نظرات اين مجمع را در خصوص شوراي صنفي اکران و موفقيت‌هاي اخيراکران در سينماي ايران اعلام كرد.

وي گفت: مجمع فيلمسازان سينماي ايران خرسندي خود را از اکران پر رونق سينماي کشور به‌جهت بازسازي و بهسازي بيش از يک صد سالن سينما واحداث سالنهاي جديد در قالب پرديس‌هاي سينمايي اعلام مي‌نمايد و به دست‌اندرکاران سينمايي کشور و فعالان شهرداري در اين زمينه و تلاشگران نيروي انتظامي در مبارزه با قاچاق فيلم که گامهاي موثري در رونق بخشيدن به سينماي کشور برداشته‌اند، تبريک مي‌گويد.

اما حميدنژاد با بيان اينكه مجمع فيلم‌سازان در اين ميان مناقشات شوراي صنفي اکران را که موجب کُند شدن روند روبه‌روشد اقتصاد سينماي کشور شده است را مورد نقد وبررسي قرار داده، اعلام داشت: کاهش اعضاء شوراي صنفي که بدون هماهنگي با شوراي عالي تهيه‌کنندگان صورت گرفته غيرقابل قبول وغيرقانوني مي‌داند وتاکيد مي‌نمايد حل مناقشات صنفي با ناديده گرفتن شوراي عالي‌تهيه کنندگان فيلم ايران که مهمترين نهاد قانوني تهيه‌کنندگي سينماي کشوراست راه به جايي‌ نبرده وبيش از پيش به مناقشات دامن زده مي‌شود.

اين عضو مجمع فيلم‌سازان اذعان داشت: حضور تهيه‌کنندگان که صاحبان ومالکان اصلي فيلم هستند در شوراي صنفي امري بديهي است که حتي درشوراي پنج نفره کنوني ناديده گرفته شده به‌طوري که پخش‌کنندگاني را جاي گزين آن نموده است.

مجمع فيلمسازان سينماي ايران خواستار شورايي 9 نفره است که در شوراي عالي‌تهيه‌کنندگان مورد بحث وبررسي قرار گرفته، ونظارت وگرايشات مختلف تهيه‌کنندگان در نحوه ظرفيت نمايش را مورد تاييد وتصويب قرار داده است. البته همانگونه که در آيين‌نامه اکران 88 آمده است شوراي عالي نظارت بر شوراي صنفي هم مي‌تواند تضمين‌کننده اکران ساماندهي شده باشد.

به گزارش ايسنا، حميدنژاد در ادامه مطرح كرده است: مجمع فيلمسازان تاکيد مي‌نمايد، طي چند سال اخير تلاش معاونت سينمايي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي برآن بوده است که از تصديگري دولت در امور اکران کاسته شود تا دست اصناف در نظارت بر امور ساماندهي اکران باز باشد تا با تعامل بين اصناف نتيجه مطلوب حاصل آيد اما با محدود کردن اعضاءشوراي صنفي به چند نفر، بيم آن مي‌رود که به مناقشات گذشته بازگرديم که اين امر به روندروبه رشد اکران فيلمها لطمات جبران ناپذيري خواهد زد.

گفتني است: كيومرث پوراحمد سخنگوي مجمع فيلم‌سازان به دليل فيلمبرداري سريال‌اش در مرخصي به سر مي‌برد و عزيز‌الله حميدنژاد عضو مجمع فيلم‌سازان، نقطه نظرات اين تشكل را مطرح كرده است.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۵ اردیبهشت ۱۳۸۸ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8802-02801
  • خبرنگار : 71091