رييس شوراي نظارت بر صدا و سيما معتقد است كه صدا و سيما و مديريت آن بايد به نحوي اعتمادسازي كند كه اين احساس كه كانال يا شبكهاي جدا و خارج از مرزهاي ايران شكل گيرد، بهوجود نيايد.
حسين مظفر در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با مثبت ارزيابي كردن روند كنوني در صدا و سيما كه در انتخابات نهم جلوهگر شد، گفت: اين روند نشان ميدهد كه ميتوان شيوهي مناسبتري را براي اقناع جامعه بهوجود آورد، اما اگر كساني عليرغم اين شيوه، بخواهند با نگاه بيرون اين مسأله {شبكه خصوصي} را دنبال كنند، بدون مشكل نخواهد بود و در واقع كمي غفلت باعث ضربه زدن به منافع ملي خواهد شد.
وي در خصوص ايجاد شبكهي خصوصي، با بيان اينكه محور تصميمسازي قانون اساسي است، به اصل 44 قانون اساسي كه بر طبق آن صدا و سيما در اختيار دولت است اشاره كرد و با تأكيد بر اينكه ما نميتوانيم خلاف قانون اساسي عمل كنيم، اظهار داشت: اينكه ديدگاههاي مختلف در رسانه ملي قدرت انعكاس پيدا كند، حرف بسيار منطقياي است، چراكه صدا و سيما بهعنوان يك رسانه ملي به هيچ عنوان نبايد در اختيار يك حزب و ديدگاه مشخص قرار گيرد.
وي با بيان اينكه صدا و سيما نبايد بلندگوي يك جناح خاص باشد، تصريح كرد: تأسيس صدا و سيما يا يك رسانهي خصوصي با اصل 44 قانون اساسي، مغايرت پيدا ميكند.
مظفر افزود: اينكه بگوييم چون در داخل كشور اين كار نميتواند صورت گيرد پس بايد نقبي به خارج از كشور بزنيم و از خارج كشور رسانهاي تأسيس كنيم كه رسانه ملي را تحت تأثير قرار دهد بدون مشكل نخواهد بود.
به گفتهي وي، اگر از اين امر غفلت شود و مديريت دلسوزانه و حكيمانهاي بر آن اعمال نشود ميتواند منافع ملي را مورد خدشه قرار داده و باعث خوشحالي بدخواهان نظام شود.
انتهاي پيام