مصطفی ظهیری نیا رئیس دانشگاه هرمزگان و دبیر دومین همایش یک روزه بینالمللی اقتصاد دریا پایه امروز پنجشنبه ۴ بهمن ماه، گفت: در این نشست نماینده ولی فقیه در هرمزگان، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، دستیار وزیر گردشگری و میراث فرهنگی، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، نماینده هرمزگان در خبرگان رهبری، استاندار هرمزگان، نمایندگان هرمزگان در مجلس و نمایندگان کشورهای چین، هند و قزاقستان حضور دارند.
ظهیری نیا گفت: اقتصاد دریاپایه میتواند به رشد اقتصادی کشورها و ایجاد فرصتهای شغلی جدید کمک کند، اما با وجود همه این ظرفیتها، اقتصاد دریاپایه با چالشهای آلودگی دریاها، تغییرات اقلیمی و بهره برداری غیرمجاز از منابع دریایی روبرو است.
وی افزود: در اقتصاد دریا پایه نیازمند مدیریت پایدار منابع دریایی هستیم تا بتوانیم به توسعه پایدار دست پیدا کنیم و این امر با استفاده از فن آوریهای نو، سبز و انرژیهای تجدیدپذیر در استفاده از منابع دریایی محقق میشود.
ظهیری نیا گفت: اقتصاد دریاپایه نه تنها میتواند منبع دریایی خوبی برای کشور باشد بلکه میتواند برای توسعه پایدار کشور و همینطور حفاظت از محیط زیست و ذخایر دریایی ایجاد کند.
دبیر دومین همایش بینالمللی اقتصاد دریا پایه گفت: دانشگاه هرمزگان هم راستا با اسناد بالا دستی بویژه سند توسعه دریایی، برنامه تحولی خود را برای پاسخگویی به نیازها در توسعه دریا محور آغاز کرده و متناسب با این ظرفیتها در حوزه آموزش و پژوهش برنامه دارد.
محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: کنفرانس اقتصاد دریاپایه فرصتی برای تعامل بخش خصوصی و دولتی است.
صفا، در دومین کنفرانس اقتصاد دریاپایه با رویکرد حکمرانی گردشگری دریایی و ساحلی اظهار داشت: امیدوارم این کنفرانس از یک سو به معرفی ظرفیتهای گردشگری دریایی و ساحلی استان هرمزگان کمک کند و از سوی دیگر زمینه همکاری بخش خصوصی و سرمایهگذاران با دستگاههای دولتی را فراهم سازد.
وی افزود: این کنفرانس میتواند فرصتی مناسب برای تعامل، همکاری و بررسی ظرفیتهای اقتصادی استان هرمزگان در حوزه اقتصاد دریاپایه باشد.
به گزارش ایسنا، این رویداد با هدف تقویت زیرساختهای گردشگری دریایی، شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری و بهبود ارتباط میان بخش خصوصی و دولتی در هرمزگان برگزار شده است.
انتهای پیام