• پنجشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403110402938
  • خبرنگار : 50673

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:

با تولیدات شیلاتی در تأمین غذای سالم، می توانیم هزینه‌های بهداشت و درمان را کاهش دهیم

با تولیدات شیلاتی در تأمین غذای سالم، می توانیم هزینه‌های بهداشت و درمان را کاهش دهیم

ایسنا/هرمزگان رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر توسعه شیلات در کشور، گفت:با سرمایه‌گذاری در تولید غذای سالم می‌توانیم هزینه‌های بهداشت و درمان را کاهش دهیم.

محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی امروز پنجشنبه ۴ بهمن ماه، در همایش گردشگری دریا محور که با حضور جمعی از مسئولین، اندیشمندان و فعالان حوزه گردشگری برگزار شد، اظهار کرد: این نشست به منظور بررسی نقش امنیت غذایی و تأثیر آن بر توسعه پایدار و بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های موجود در حوضه دریا برگزار شد.

وی در این جلسه با تأکید بر اینکه امنیت غذایی یکی از مسائل حیاتی کشور است، تصریح کرد: اگر بدون تدوین یک نقشه راه مناسب در زمینهٔ امنیت غذایی حرکت کنیم، احتمال آسیب‌پذیری کشور به شدت افزایش خواهد یافت. بنابراین نیاز است که با رویکردی جامع و چندجانبه به مسائل پرداخته شود.

عسکری به نقش کلیدی تولیدات شیلاتی در تأمین غذای سالم برای جامعه اشاره کرد و گفت: با سرمایه‌گذاری در این بخش، می‌توانیم هزینه‌های بهداشت و درمان را کاهش دهیم و به بهبود سلامت جامعه کمک کنیم. به عنوان مثال، اگر هزار تومان برای تأمین غذای سالم هزینه کنیم، از بروز مشکلات بهداشتی و درمانی جلوگیری خواهیم کرد که هزینه‌های چند برابری در پی دارد.

رئیس کمیسیون کشاورزی هم‌چنین به برنامه پنج ساله هفتم توسعه که اخیراً تدوین شده اشاره کرد و افزود: در این برنامه، تلاش‌های خوبی برای تقویت امنیت غذایی و حمایت از محیط زیست انجام شده است و باید از این فرصت بهره‌برداری نمائیم.

عسکری ضمن انتقاد از کمبود توجه به مسائل پژوهشی و علمی، تأکید کرد: باید دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به‌جای ارائه صرف مقالات، اقدام به تبدیل نتایج پژوهش‌ها به محصولات عملی کنند. ظرفیت‌های عظیم کشور در دریای خزر و سواحل جنوبی باید به‌طرز مؤثری مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: دولت و سایر نهادها باید با جدیت به بررسی و رفع مشکلات بپردازند و گزارش‌های دقیقی ارائه دهند تا بتوانیم نقشه راه برای آینده‌ای بهتر ترسیم کنیم.

عسکری در پایان با تأکید بر لزوم همکاری بین نهادهای دولتی و خصوصی، گفت: تنها با همدلی و همکاری می‌توانیم به امنیت غذایی دست پیدا کنیم و از ظرفیت‌های تفکر خلاق در عرصه شیلات و کشاورزی به‌صورت بهینه بهره‌برداری کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha