ایمان درخشی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به معرفی کرمانشاه به عنوان یکی از شهرهای خلاق نان در یونسکو، اظهار کرد: یکی از رویکردهای یونسکو در خصوص شهرهای خلاق خوراک در دنیا، ورود آنها به حوزههای تخصصی مختلف خوراک در شهرهایشان است.
وی افزود: یکی از این حوزههای تخصصی موضوع نان است که شهرهای خلاق خوراک دنیا روی آن کار کردهاند و ما نیز از حدود هفت ماه پیش برنامهریزیهایمان را برای معرفی ظرفیتهای کرمانشاه در این حوزه آغاز کردیم و پس از اینکه پرونده نانهای کرمانشاه تدوین شد، آن را به سازمان یونسکو ارسال کردیم.
مدیر شهر خلاق خوراک کرمانشاه تصریح کرد: در این پرونده پنج نان کرمانشاه مانند تپتپی و نان ساجی و تعدادی شیرینی و مشتقات نان مانند برساق و کلانه معرفی شد.
وی تاکید کرد: سازمان یونسکو پس از بررسی پرونده، آن را مورد تایید قرار داد و امتیاز لازم به کرمانشاه برای قرار گرفتن در فهرست شهرهای خلاق نان داده شد.
درخشی خاطرنشان کرد: در مجموع در دنیا ۵۷ شهر خلاق خوراک وجود دارد که حدود ۲۵ تا ۲۶ مورد از آنها توانستهاند عنوان شهر خلاق نان را کسب کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه پرونده تبدیل کرمانشاه به شهر خلاق پنیر نیز در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: سازمان یونسکو از شهرهای خلاق خوراک در دنیا خواسته تا با محوریت سوئیس روی موضوع پنیر هم ورود کنند که ما نیز در این زمینه پژوهشها و اقدامات اجرایی را آغاز کردهایم.
انتهای پیام