دکتر کامران قدس در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با تبریک ۱۶ مرداد ماه، سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: با تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی به فرمان امام راحل و تاسیس جهاد دانشگاهی از سوی این ستاد در سالهای ابتدایی انقلاب، ضمن ایجاد آمادگی فکری و مکتبی در بدنه جوان انقلابی، بسترهای لازم برای اسلامیسازی دانشگاهها بهتدریج فراهم شد.
وی با بیان اینکه ایجاد نهادهای انقلابی مانند جهاد دانشگاهی در آن سالها، سرآغازی بر اسلامیسازی دانشگاهها و ورود انقلاب به ساحت علم و دانش بود، ادامه داد: حضرت امام خمینی (ره) با نهادسازیهای ابتدای انقلاب، زمینههای خوداتکایی را در انقلاب نوپای اسلامی بنا نهاد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان سمنان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای موفق ایجادشده در دوران پسا انقلاب اسلامی است، گفت: جهاد دانشگاهی با بهرهگیری از نیروهای جوان و انقلابی به تربیت نسلی از جوانان مومن به انقلاب و راه امام پرداخت، نسلی که در سالهای بعد منشأ خدمات زیادی در نهادهای مختلف شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از جهاد دانشگاهی بهعنوان نهادی پیشگام در تولید علم و دانش نام برد و ادامه داد: با بسترسازیهای انجامشده در سالهای آغازین انقلاب حقیقتاً این نهاد انقلابی در توسعه علم و فناوری و گسترش مرزهای دانش موفق عمل کرد.
وی راهاندازی پژوهشگاههای موفقی مانند رویان و ابن سینا را نمودی از موفقیتهای جهاد دانشگاهی در دوران بلوغ این نهاد انقلابی ارزیابی کرد و گفت: مهمترین و شاخصترین عامل موفقیت چه در جهاد دانشگاهی و چه در دیگر نهادهای موفق بعد از انقلاب، توجه ویژه به مدیریت جهادی و توانمندیهای داخلی بود.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در اجرای نقشه جامع علمی کشور نقش ویژه داشته است، ادامه داد: توفیقهای پژوهشگران جهاد دانشگاهی در حوزه سلولهای بنیادی و شبیهسازی نمود روشنی از حرکت در مرزهای دانش از سوی این نهاد است.
قدس با تقدیر از خدمات جهاد دانشگاهی در سطح ملی و استانی، از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برای همکاری و همراهی بیشتر با این نهاد انقلابی خبر داد.
وی بر لزوم کاربردیسازی پژوهشها در کشور تاکید کرد و از نهادهای پژوهشی کشور و از جمله جهاد دانشگاهی خواست که فعالیتهای پژوهشی خود را به سمت نیازهای کشور سوق دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه پیشرفتهای بزرگ از دل پژوهشهای کاربردی و حرکت در مرزهای دانش روز دنیا میآید، گفت: ورود به پژوهشهای کاربردی اهمیت راهبردی دارد و میتواند زمینهساز برداشتن گامهای بلند در مسیر توسعه باشد.
این پزشک فوق تخصص قلب و عروق با اشاره به موفقیتهای پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی استان در سالهای اخیر، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان آمادگی دارد از ظرفیت و توان دیگر دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی استان بهره بگیرد.
وی با اشاره به خیز بلند انقلاب اسلامی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی در گام دوم انقلاب، اظهار کرد: بدون تردید شاهبیت بیانیه گام دوم توجه ویژه به حوزه دانش و نقش استعدادهای جوان در تمدنسازی نوین اسلامی است. بنابراین همه مراکز علمی و دانشگاهی باید در چله دوم انقلاب بیش از پیش به این مهم توجه کنند.
انتهای پیام