به گزارش ایسنا، سردار سعید منتظرالمهدی در آیین افتتاحیه باشگاه رسانهای دانش آموزی پلیس که با حضور معاون مطبوعاتی وزیرارشاد، معاون وزیر و مدیر کل آموزش پرورش استان تهران، معاون هماهنگ کننده فراجا، رئیس پلیس راهور فراجا، رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا و ... برگزار شد، گفت: در دنیای انسان رسانه به سر میبریم و از این رو نمیتوان از ظرفیت، قدرت و نفوذ آن غفلت کرد. در عصر فَست مدیا، فراجا با رویکردی فراگیر و چندساحتی به دنبال ارتباط موثر با تمامی اعضای جامعه و مخاطبانش است که این مخاطبان شامل همه اقشار از زن و مرد گرفته تا کودک و کهنسال میشود.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش کشور و دانشآموزان، بخش بزرگی از پیکره جمعی مخاطبان پلیس هستند، گفت: این افراد در همرسانی و انتقال پیام پلیس نقش دارند و علاوه بر آن میتوانند در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی یاریگر فراجا باشند. بهرهوری ماموریتها و خدمات متعدد و گسترده این سازمان نیازمند تعامل و هم افزایی همه اقشار است.
سخنگوی فراجا با تاکید بر این که باتوجه به اصول تربیتی و شناختهای اجتماعی، بزرگترین جامعه آموزشپذیر در یک کشور نونهالان و نوجوانان هستند، افزود: فراجا با درک اولویتها، رویکرد جدیدی را در گسترش ارتباط عمیق با حوزه آموزش و پرورش در نظر گرفته است که تاسیس باشگاه رسانهای دانشآموزی یکی از چند پروژهِ فعالی است که پلیس در گسترش همکاری با بخش تربیتی کشور ساماندهی و آغاز خواهد کرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس با تاکید بر این که به دنبال شکل دادن به یک مجموعه منضبط، هدفمند، پویا و بانشاط در راستای افزایش قدرت رسانهای برای ارائه خدمات مهم و گسترده پلیس به عموم جامعه هستیم، گفت: خوشبختانه وزارت آموزش و پرورش یک تشکیلات منسجم با نام خبرگزاری دانش آموزی را دارد که میتوان از این ظرفیت برای اشاعه فرهنگ شهروند مداری در حوزه انتظامی نیز بهره مند شد.
منتظرالمهدی ادامه داد: پلیس خود را در موضوع آسیبهای اجتماعی و کاهش عوامل تهدیدزا مسئول میداند و با مشارکت دانشآموزان فعال در عرصه رسانه به دنبال آن است تا هم نقش خود را برای جامعه نونهال و نوجوان کشور تشریح کند و از طرف دیگر ظرفیت و پتانسیل مشارکت در نظم سازی توسط دانشآموزان را تبدیل به حرکتی فراگیر و جمعی تبدیل کند که خروجی آن به سیاستگذاری فرهنگی و کارآمدی خانواده ها منتهی شود.
وی با اشاره به افتتاح باشگاه رسانهای دانشآموزی خبرنگاران پلیس نیز گفت: باشگاه رسانهای که توسط دانشآموزان مستعد و علاقهمند با محوریت اخبار و رویدادهای پلیسی آغاز به کار خواهد کرد در حقیقت سنگ بنای ارتباط موثر میان پلیس و بخش بزرگی از جامعه یادگیرنده و آموزش پذیر در کشور است که اقدامی موثر و خرسند ساز است.
به گفته وی، این پلیسیاران نوجوان بازتاب دهنده مسائل حوزه آموزشی و تربیتی در سطح مدارس، خانواده ها و محلات هستند و با برنامهریزیهای مدون و دقیق میتوانند در حوزه انتظامی و انضباط اجتماعی نیز پیش قدم باشند و این گونه مجموعه بزرگ پلیس را یاری برسانند.
انتهای پیام