به گزارش ایسنا، سردار سعید منتظرالمهدی در نشست صمیمانه با نمایندگان رسانههای مختلف که در ساختمان معاونت اجتماعی فراجا برگزار شد، گفت: بیشک وفاق رسانه و پلیس میتواند در ایجاد و توسعه احساس امنیت و امنیت در جامعه اثر فوق العادهای داشته باشد و منجر به انسجام بیشتر آن در بین مردم شود.
معاون فرهنگی اجتماعی فراجا با بیان این که تعامل بیشتر رسانهها با پلیس می تواند در روشنایی نقاط کور و شفافسازی موضوعات اثر بسیار قابل توجهی داشته باشد، گفت: کار رسانهها انتقال مطالبههای مردمی به پلیس است و پلیس نیز باید پاسخگوی مطالبات به حق مردم باشد.
وی با اشاره به نقش فرهنگسازی رسانهها در کاهش جرایم گفت: مردم باید بدانند چگونه از خود و اموال خود مراقبت کنند و در اینجا پای آموزش به میان میآید و متولی و واسطه آموزشهای مربوطه، رسانهها به ویژه رسانه ملی است.
معاون فرهنگی اجتماعی فراجا افزود: فرهنگ اطاعت از قانون، اجرای دقیق مقررات، توجه به توصیه های پلیسی و ... باید در ذهن مردم با آموزش های مکرر و مستمر نهادینه شود؛ همین امر تسهیل در امور، نظم بیشتر در جامعه و کاهش جرایم و در نتیجه آرامش و آسایش را در پی خواهد داشت.
منتظر المهدی در ادامه گفت: انعکاس اقدامات و فعالیتهای پلیس در رسانهها میتواند منجر به افزایش سرمایه اجتماعی پلیس و اعتماد عمومی شود و این انتظار از رسانهها میرود که در این خصوص نقش پررنگی داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت شناخت مخاطب هر رسانه افزود: بومی شناسی و ارائه محتوا به هر رسانه باید بر مبنای مخاطب آن باشد تا در رویدادهای مهم پلیس بتواند روی اقشار مختلف تاثیرگذار بوده و آنها را با خود همراه کند چرا که پلیس همواره در کنار مردم خواهد بود و برای آرامش آنها از آسایش خود میگذرد که این همان تحقق پلیس مقتدر مردمی است.
انتهای پیام
نظرات