به گزارش ایسنا، جمعیت هلال احمر فلسطین با صدور بیانیهای اعلام کرد که حدود ۸۰۰ هزار فلسطینی از فقدان امنیت غذایی، کمبود آب پاکیزه، تخریب گسترده زیرساختها و کمبود اقلام غذایی از جمله نان، سبزیجات، شیر خشک و همچنین داروها و لوازم بهداشتی رنج میبرند که این مسأله منجر به وخامت اوضاع شده است.
براساس نوشته روزنامه القدس العربی، در این بیانیه همچنین آمده است که شهروندان فلسطینی که با تخریب گسترده منازلشان و شکسته شدن شیشهها مواجه هستند، در فصل زمستان از سرمای شدید و کمبود وسایل گرمایشی، پتو و تغذیه مناسب هم رنج میبرند.
جمعیت هلال احمر فلسطین از جامعه جهانی و موسسات بشردوستانه بینالمللی خواست تا مقامات رژیم صهیونیستی را برای گشایش گذرگاههای انسانی جهت ورود کمکها به شمال نوار غزه از جمله تجهیزات پزشکی و سوخت و فعالسازی برنامههای امدادی و ازسرگیری فعالیت مراکز بهداشتی در نوار غزه و شمال اراضی اشغالی تحت فشار قرار دهند.
هلال احمر فلسطین تاکید کرد که تداوم ممانعت از ورود سوخت به شمال غزه توسط اشغالگران باعث توقف فعالیت آمبولانسهای باقیمانده، ژنراتورهای برق در بیمارستانها و تأسیسات آب و فاضلاب میشود و شرایط ناامن در این مناطق که مانع فعالیت آمبولانسها و تیمهای امدادی میشود، منجر به عدم ارائه خدمات حیاتی بشردوستانه میشود.
این نهاد فلسطینی همچنین بر لزوم خروج مجروحان جدی و بیماران مبتلا به سرطان از شمال نوار غزه برای درمان در خارج از اراضی اشغالی تاکید کرد.
پیشتر اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با انتشار بیانیهای اعلام کرد که شمار قربانیان حملات به نوار غزه از ۷ اکتبر تاکنون، به ۲۴ هزار و ۷۶۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۶۲ هزار و ۱۰۸ نفر افزایش یافته است.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در هفتم اکتبر عملیات منحصربفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش آن ارزیابی میکنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یک هفتهای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.
انتهای پیام