• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402111511020
  • خبرنگار : 71610

بمباران غزه با ۶۶ هزار تُن بمب/ویرانی گسترده در خانه‌ها و اماکن مذهبی و باستانی

بمباران غزه با ۶۶ هزار تُن بمب/ویرانی گسترده در خانه‌ها و اماکن مذهبی و باستانی

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه، از انداخته شدن ۶۶ هزار تُن بمب و مواد منفجره توسط صهیونیست‌ها روی این منطقه تحت‌محاصره و بر جای ماندن حجم گسترده ویرانی در خانه‌ها و اماکن مذهبی و باستانی آن خبر داد.

به گزارش ایسنا، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد از هفتم اکتبر تاکنون ۳۶۰ هزار واحد مسکونی در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده‌اند.

طبق نوشته روزنامه القدس العربی، در این بیانیه آمده است: طی این مدت ۶۶ هزار تن مواد منفجره روی غزه انداخته شده و این حملات منجر به تخریب ۲۰۰ مکان باستانی و میراث فرهنگی، ۳۹۵ مدرسه و دانشگاه، ۴۴۷ مسجد و ۳ کلیسا شد.

این نهاد اعلام کرد: رژیم صهیونیستی طی این مدت ۲ هزار و ۳۲۵ جنایت در غزه مرتکب شده که به شهادت ۲۷ هزار و ۲۳۸ فلسطینی از جمله ۱۲ هزار کودک، هشت هزار و ۱۹۰ زن، ۳۳۹ تن از کادر پزشکی و درمان، ۴۶ نفر در تیم های دفاع مدنی و ۱۲۲ خبرنگار منجر شده است.

این دفتر در ادامه با بیان مفقود شدن هفت هزار فلسطینی، از مجروح شدن ۶۶ هزار و ۴۵۲ فلسطینی طی حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.

طبق این بیانیه، حملات رژیم صهیونیستی همچنین منجر به تخریب و تعطیلی ۳۰ بیمارستان، ۵۳ مرکز بهداشت شده است. اشغالگران همچنین ۱۲۲ آمبولانس را هدف قرار داده‌اند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه، همچنین از در خطر بودن جان ۱۰ هزار بیمار سرطانی به دلیل هدف قرار گرفته شدن بخش درمان و بهداشت در این باریکه خبر داد. این نهاد همچنین نسبت به در خطر بودن جان ۶۰ هزار زن باردار به دلیل نبود خدمات درمانی و بهداشتی در نوار غزه هشدار داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: رژیم اشغالگر بیش از هشت هزار قبر را در نوار غزه نبش قبر کرده است.

دفتر اطلاع رسانی دولت غزه در ادامه اعلام کرد که بیش از ۸۰۰ هزار فلسطینی در قحطی کامل به سر می‌برند.

در حالی که جنگ غزه در حال عبور از ماه چهارم خود است، ارتش اشغالگر در صد و بیست و یکمین روز تجاوز به حملات شدید خود به مناطق مختلف نوار غزه ادامه می‌دهد و ده‌ها هزار شهید و مجروح بر جای گذاشته‌ است و بیم آن می‌رود که بحران انسانی به دلیل کمبود تجهیزات پزشکی، تدارکات و کمک‌های غذایی وخیم‌تر شود، در حالی که درگیری‌های شدید مقاومت با اشغالگران همچنان در چندین منطقه ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha