به گزارش ایسنا، این دفتر در بیانیهای که امروز چهارشنبه منتشر شد، تأکید کرد: «با توجه به صفهای موجود در مقابل انبارها و سطح بسیار بالای نیازهای بشردوستانه، باید سریعاً اقدام کرد.»
به نقل از آناتولی، این دفتر اعلام کرد در ژانویه گذشته ۲۲ درخواست به تلآویو برای باز کردن نقاط بازرسی برای کمکهای بشردوستانه با هدف رسیدن سریع کمکها به غزه ارائه کرده و تأکید کرد که هیچ پاسخی در مورد این درخواستها دریافت نکرده است.
استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد روز دوشنبه گفت که رژیم صهیونیستی همچنان مانع رسیدن بیشتر کمکها به شمال نوار غزه است و از مجموع ۶۱ کمک در ماه گذشته تنها ۱۰ عملیات کمکی به این منطقه رسیده است.
پس از اشغال فلسطین، ارتش صهیونیستی نوار غزه را به سه بخش تقسیم و در هر بخش ایست بازرسی ایجاد کرده است.
دسترسی به این مناطق از طریق پستهای بازرسی بدون مجوز قبلی ممنوع است. این اقدام در مورد کمکهای بشردوستانه نیز اعمال میشود.
سازمان ملل پیش از این هشدار داده بود که ۲.۲ میلیون نفر در نوار غزه که تحت حملات شدید هستند در معرض خطر گرسنگی قرار دارند.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر عملیات منحصربهفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین منطقه «غلاف غزه» آغاز کرد و دهها صهیونیست را به اسارت گرفت.
این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از وقفه یکهفتهای جمعه اول دسامبر بار دیگر ازسرگرفته شد.
طی این مدت حملات وحشیانه و غیرانسانی علیه غیرنظامیان و بهویژه زنان و کودکان در نوار غزه صورتگرفته و بیش از ۲۷ هزار شهید و ۶۶ هزار مجروح بر جای گذاشته است.
انتهای پیام
نظرات