ویدیو / حلیم‌پزی متفاوت فین هرمزگان در محرم

در دهه نخست ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روش سنتی و کهن تهیه می‌شود که به جای استفاده از دیگ از خمره‌ای مخصوص استفاده می‌شود. طبخ حلیم در کوزه‌ای بزرگ (خمره) بیضی شکل و از جنس سفال صورت می‌گیرد، ارتفاع تقریبی این کوزه‌ها یک متر است که بدنه‌اش برای حفاظت از حرارت زیاد و جلوگیری از شکستن کاملا با لایه ضخیمی از گل پوشانده می‌شود.

تصویربردار: امیرحسین خورگویی / تدوینگر: امین نصراللهی

  • جمعه/ ۶ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۹:۱۲
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1402050603653
  • خبرنگار :