دکتر «سیدمحمد حسینی» امروز پنجشنبه در مراسم سالگرد زندهیاد دکتر عادل آذر در مسجد جامع دهلران، ضمن یاد و خاطرهی شهدای استان ایلام، اظهار کرد: جایگاه فاخر و بلندآوازگی دکتر آذر به دلیل تلاش بی وقفهی علمی با کار جهادی و دغدغهمندی برای مردم بود.
وی با اشاره به حضور زندهیاد دکتر آذر در دفاع مقدس، افزود: این دانشمند یادآور جبهههای حق، علیه باطل بود، و در زمان جنگ هشتساله با شهادت و جانفشانی، یک وجب از خاک به تصرف دشمن در نیامد.
معاون امور مجلس رییسجمهور ادامه داد: وصیتنامهی دکتر عادل آذر یک الگو برای همگان است که باید این وصیتنامه برای همه درس عبرت باشد.
حسینی گفت: تاکید مرحوم آذر بر عبادت، یادگیری و علمآموزی بود که باید نصبالعین همه باشد و این توصیه در دستور کار همهی ما قرار گیرد.
وی اضافه کرد: دوری از منازعات و حواشی و خدمت بی وقفه به مردم، رویکرد اصلی مرحوم دکتر عادل آذر بود که باید همهی مسئولان این رویکرد را با دقتنظر دنبال کنند.
معاون رییسجمهور به بخش دیگری از وصیتنامهی دکتر آذر اشاره کرد و گفت: ایشان در وصیتنامهی خود با وجود این که بیشترین تلاش علمی را برای کشور در عرصههای مختلف داشته اما بازهم خود را مدیون دانسته که این نگاه انقلابی ستودنی است، وصیتنامهی دکتر آذر یک موعظهنامه و درس اخلاق برای همگان است.
حسینی هم چنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند هستهای کشور شهید داریوش رضایینژاد، گفت: این دانشمند هستهای مایهی مباهات و افتخار برای مردم این دیار است که وجود چنین دانشمندانی نشانگر توان علمی و استعداد برتر مردم این دیار است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهتمام مسئولان برای توسعه و رشد کشور در همهی زمینهها اشاره کرد و گفت: انسجام و پیوستگی بین مردم و دولت، نظام استکبار را آشفته کرده است و روز به روز شاهد رشد و توسعهی کشور در همهی ابعاد خواهیم بود.
زنده یاد عادل آذر ،عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس بود که نمایندگی مردم دهلران، درهشهر، ابدان و بدره را در مجلس هفتم ، رئیس دیوان محاسبات و رئیس سابق مرکز آمار ایران را در کارنامه خود داشت و در دولت سیزدهم به عنوان مشاور رئیسجمهور و رئیس مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی منصوب شد که در مرداد ۱۴۰۱ در سن ۵۶ سالگی درگذشت.
انتهای پیام