فرماندار:

امکانات اداری اراک در اختیار کاندیداهای انتخابات قرار نگیرد

فرماندار اراک با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در سال جاری،‌ تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید توجه داشته باشند که امکانات اداری در اختیار کاندیداهای انتخاباتی قرار نگیرد.

امیر هادی ششم تیرماه در جلسه شورای اداری شهرستان اراک اظهار کرد: جمهوری اسلامی از روز شکل گیری تا به امروز در زمان های مختلف و در مقاطع بسیار سرنوشت‌سازی سربلند از همه پیچیدگی ها بیرون آمده و اینها نشان از توجه خداوند به حاکمیتی است که ثمره خون شهیدان بوده و همه از این جهت به شهیدان بدهکار هستیم.

وی افزود: دستیابی کشور به فناوری موشکی که توسط سپاه پاسداران انجام شد، محصول حرکت رو به جلو و دل دادن این افراد به انقلاب و ذات قدس الهی است، اینها دلدادگانی بودند که خود را برای میدان های سخت آماده کرده بودند.

فرماندار اراک اضافه کرد: در عرصه خدمتگذاری در کشور علیرغم اینکه همه بمباران های رسانه ای و تبلیغاتی علیه کشور صورت گرفته و همه ابزارهای غرب برای زمین زدن ایران به میدان آمد، اما دولت سیزدهم توانسته با محدودیت های فراوانی که داشته توفیقات فراوانی را کسب کند.

وی اضافه کرد: دولت سیزدهم در شرایطی آغاز به کار کرد که باید بدهی های باقی مانده از اسناد صادر شده توسط دولت دوازدهم را پرداخت می کرد که در حال پرداخت است.

هادی خاطرنشان کرد: رسالت همه کارگزاران دولت بسیار سنگین است، امروز همه کارگزاران دولت همه ظرفیت خود را جهت گره گشایی از مشکلات و باز کردن قفل های ایجاد شده در یک دهه گذشته به کار گرفته اند.

فرماندار اراک خاطرنشان کرد: در این دولت چندین فروند هواپیمای مسافربری خریداری شد در حالی که هیچیک از مسئولین با این خریدها عکس یادگاری نگرفتند. دولت به دنبال انجام کار است و برگزاری شوهای تبلیغاتی هدف این دولت نیست.

هادی اضافه کرد: در یکسال و نیم گذشته ناترازی بودجه کشور برای اولین بار در تاریخ بودجه، به حداقل رسید. دولت طرح های متعددی را برای کاهش فشار اقتصادی از جمله طرح کالابرگ الکترونیکی اجرا کرد. دولت همچنین در کنار موفقیت های منطقه ای خود توانسته در سفرهای فرامنطقه ای، موفقیت های قابل توجهی کسب کند.

وی در ادامه گفت: یکی از صحنه هایی که باید در آن انجام وظیفه کرد، دهه امامت و ولایت است. می توان برای کارکنان ادارات و خانواده ها و محیط های تحت تاثیر آنها جشن ها و برنامه های مفرح برگزار کرد اما خیلی ها در حوزه فرهنگ تنها به نصب بنر مقابل دستگاه اداری بسنده می کنند، البته خیلی ها همین کار را هم نمی کنند لذا باید نسبت به این رسالت فرهنگی توجه ویژه شود.

هادی، رسالت فرهنگی دیگر را فعالیت در راستای گرامیداشت حادثه ۵ مرداد دانست و گفت: این مهم نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

فرماندار اراک گفت: در سال جاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در پیش است. مدیران دستگاه های اجرایی باید توجه داشته باشند که امکانات اداری در اختیار کاندیداهای انتخاباتی قرار نگیرد و صیانت از آرای مردم نیز باید مورد توجه باشد. دستگاه ها باید ظرفیت خود را بنا به نیاز فرمانداری پای کار آورند.

وی در خصوص پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک نیز افزود: در  خصوص این پروژه تغییراتی ایجاد شده و پروژه در حال اجراست همچنین اقدامات خوبی در آزادراه اراک- قم نیز در دست اجراست.

فرماندار اراک اضافه کرد: در شهر جدید امیرکبیر تامین زمین برای خانوارهای دارای ۳ فرزند و بیشتر در دستور کار قرار دارد.

سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: در دوران دفاع مقدس استان مرکزی یکی از استان های پیشتاز در حوزه ایثار شهادت بود و در آن زمان رتبه دوم پس از استان اصفهان را داشت.

وی اضافه کرد: یکی از حوادث مهم دفاع مقدس پنجم مرداد است که مکاتبات زیادی صورت گرفت که این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شود.

کریمی اضافه کرد: برای گرامیداشت این روز باید اقدامات لازم صورت گیرد و دستگاه ها در حد توان و ظرفیت خود به صورت جهادی باید برای معرفی این روز تلاش کند.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از استان ها در حوزه ایثار و شهادت روز ویژه دارند و باید تلاش شود هرچه سریعتر این روز در اراک به ثبت برسد، استان مرکزی و شهر اراک نیز باید بتوانند در این روز معرفی و برنامه های خوبی داشته باشند.

کریمی تصریح کرد: استان مرکزی از ابتدای انقلاب تاکنون در تمام موارد در حوزه صنعت پیشتاز بوده و اکنون نیز در شهر اراک اتفاقات مهمی در حوزه صنعت دفاعی در حال رخ دادن است.

دبیر بنیاد غدیر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: تاکنون و در دهه‌های گذشته در خصوص برنامه‌های غدیر کم‌کاری‌های زیادی صورت گرفته ولی امسال در شهرستان اراک برنامه‌های ویژه‌ای برای ایام غدیر در نظر گرفته شده است.

عزیزی بیان کرد: در ۱۱۵ مسجد و کانون فرهنگی مساجد اطعام روز غدیر برگزار می‌شود، همچنین در ۴۸ نقطه شهر اراک، ایستگاه‌های صلواتی برپا و هشت برنامه بزرگ محله‌ای برگزار می‌شود.

عزیزی اضافه کرد: یک برنامه ویژه در مصلی بیت‌المقدس اراک روزانه از عید قربان تا عید غدیر برگزار می‌شود و همچنین برگزاری پویش‌های مختلفی از جمله به « عشق علی»، « صاحب‌خانه‌های علوی» ،« سفره هم‌ولایتی‌ها» نیز در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402040603311
  • خبرنگار : 50204